Groene energie, goede communicatie, zelf maandbedrag aan te passen, positief

P. Schaap

Prima, niets op aan te merken, nette prijs

Prettige communicatie en laagdrempelige mogelijkheden voor verduurzaming. De tarieven zijn marktconform en ik ben verheugd dat ik een aanbod heb gekregen voor een periode langer dan 1 jaar. Geen... Prettige communicatie en laagdrempelige mogelijkheden voor verduurzaming. De tarieven zijn marktconform en ik ben verheugd dat ik een aanbod heb gekregen voor een periode langer dan 1 jaar. Geen poespas of cadeaus in het contract.
Het enige waar ik minder enthousiast over ben is de verbruiksmeter. Die is weinig accuraat in de voorspelling of wel/niet moet worden bijbetaald aan het einde van een verbruiksjaar.

henricus J. Pierik

Ik vond de aanbieding ,voor verlenging ,in eerste instantie verwarrend. Alleen aanbiedingen in 3 jaar of 5 jaar wind. Wanneer je bij specificaties kijkt zie je dat gas er ook bijhoort toch wat... Ik vond de aanbieding ,voor verlenging ,in eerste instantie verwarrend. Alleen aanbiedingen in 3 jaar of 5 jaar wind. Wanneer je bij specificaties kijkt zie je dat gas er ook bijhoort toch wat onduidelijk.

Edna Rila

Prima, tot op heden geen klachten

Prima, het blijft een energieleverancier, dus je weet dat je geld kwijt bent en "genaaid" wordt.

Groene stroomprovider, die verbruik per maand inzichtelijk maakt.

Goede, betrouwbare energieleverancier.
Ook goed bezig en betrokken bij het milieu.