Prima....duidelijk en geen problemen

Vanavond een vervelende verkoper aan de deur gehad. Gaf te kennen dat hij 's middags 'een afspraak' met mijn partner had gemaakt over ons energiecontract. Dit was niet zo besproken. Er was... Vanavond een vervelende verkoper aan de deur gehad. Gaf te kennen dat hij 's middags 'een afspraak' met mijn partner had gemaakt over ons energiecontract. Dit was niet zo besproken. Er was aangegeven dat hij een andere keer maar moest terug komen als hij de hoofdbewoner wil spreken. Hij zei toen tegen mijn partner dat hij alleen terug zou komen indien hij zijn target niet zou halen vandaag (goed verhaal ook).
Toen hij 's avonds aan de deur kwam had ik een andere afspraak en daardoor geen tijd. Kreeg toen het verwijt dat hij een kwartier voor niks had gelopen. - Pardon? - Toen vroeg hij of hij gebruik mocht maken van het toilet. Zéér ongewenst en brutaal, maar uit fatsoen toch even laten gaan. Vervolgens vroeg hij of we een handdoek hadden, want meneer had natte handjes. Even voor de duidelijkheid; ik was in gesprek en wilde niet gestoord worden, hetgeen ik ook duidelijk aangaf bij de voordeur. Daarna kreeg ik ook nog een slap verhaal dat we nu (uiteraard) teveel betalen voor energie. Ik ben tevreden bij mijn huidige leverancier en zit niet te wachten op dit soort opdringerige mannetjes in flitsend pak en tablet onder de arm. Ik heb hem succes gewenst en de deur gewezen. Eenmaal buiten vroeg hij wat ik dan voor werk deed. - Ben ik inmiddels niet duidelijk genoeg en daarnaast wat gaat jou dat aan? - Heb er ook geen antwoord op gegeven. Heb er echt een nare smaak aan over gehouden.
Deze beoordeling heeft niet met julie dienstverlening te maken, maar met de manier van zaken doen met betrekking tot het werven van nieuwe klanten en de fatsoensnormen van jullie personeel.

Beste Anoniem,
Goed dat je deze ervaring met ons deelt, want dit is inderdaad een ongepaste manier van doen van onze verkoper. Onze excuses hiervoor.
Hij heeft niet volgens onze instructies...
Beste Anoniem,
Hij heeft niet volgens onze instructies gehandeld en we zouden deze verkoper hier dan ook graag op aan willen spreken. Als je ons hierbij wilt helpen, kun je ons je adres doorgeven. Dat mag per e-mail naar vragen@greenchoice.nl of telefonisch via 010 478 23 26. Zet er in dat geval ook even bij wanneer dit gebeurde, omdat de collega's die de e-mail behandelen of de telefoon aannemen dit bericht niet zullen hebben gezien (tenzij ik het toevallig ben).
Nogmaals excuses, ik hoop dat je toekomstige ervaringen met ons prettiger zullen zijn.

Monica

Recente ervaring:
Recente ervaring:
- Opzeggen van leveringscontract voor gas per 16 maart 2019 bleek vreselijk moeilijk. De eerste medewerkster gaf zeer beslist aan dat dat niet kon (terwijl Greenchoice dat moet accepteren op grond van artikel 52b, lid 7 van de Gaswet). Toen ik 15 minuten later terugbelde en iemand anders aan de lijn kreeg werd de opzegging wel geaccepteerd en onmiddelijk doorgevoerd!?
- Volgens gaslicht.com hadden we moeten overstappen. Ik heb Greenchoice gevraagd om een betere aanbieding, die is niet gedaan. Als dat het komende jaar weer zo is stappen we over.

Beste Monica,
Beste Monica,
Dat onze medewekers 'moeilijk doen' over het opzeggen van een gascontract is niet omdat we dat niet willen doen. We zijn juist blij met mensen die geen gas meer nodig hebben, want dat is een duurzame keuze.
Wel is het zo dat zolang je een gasaansluiting hebt, je verplicht bent om hiervoor een energiecontract af te sluiten. Doet iemand dit niet en laat hij de gasmeter ook niet verzegelen of verwijderen (door de netbeheerder), dan betaalt zo iemand honderden euro's aan afsluitkosten.
Mogelijk hebben onze medewerkers niet duidelijk genoeg gemaakt dat het hier om gaat. Excuses in dat geval. Hopelijk begrijp je de werkwijze van deze medewerkers nu iets beter.
Hartelijk dank trouwens dat je verlengd hebt, terwijl je onze aanbieding niet goed vond. Het is voor ons altijd lastig balanceren tussen enerzijds echt werk maken van investeren in projecten die ervoor zorgen dat er meer duurzame energie in Nederland opgewekt gaat worden en het aanbieden van gunstige tarieven. We blijven zoeken naar de juiste balans!

We krijgen energie

Reactie Greenchoice:

Dat je energie van ons krijgt, is het minste wat je van ons mag verwachten. Maar verder ben je niet zo tevreden, begrijp ik uit de 5 die je ons geeft? Laat het ons gerust weten als je ergens niet... Dat je energie van ons krijgt, is het minste wat je van ons mag verwachten. Maar verder ben je niet zo tevreden, begrijp ik uit de 5 die je ons geeft? Laat het ons gerust weten als je ergens niet tevreden over bent. We kijken graag hoe we je hiervan dienst kunnen zijn. Dat kan per e-mail (vragen@greenchoice.nl), telefonisch (010 478 23 26) of via Facebook of Twitter.
Bob van Greenchoice

Duidelijke app weinig tot geen aandacht aan loyaliteit van klanten.

Beste Anoniem,
Goed om te lezen dat je onze app duidelijk vindt. Daar steken we veel tijd in. Maar trouwen klanten worden niet genoeg beloond, lees ik. Nu hebben wij voor hen een speciaal tarief: het Groen Garantie-tarief. Dit is een lager tarief dan onze reguliere tarieven. Heb je andere ideeën hoe we dit zouden kunnen verbeteren? Die horen we graag. Dan kunnen we kijken of en hoe we die kunnen uitvoeren. Je suggesties kun je mailen naar vragen@greenchoice.nl of telefonisch doorgeven via 010 478 23 26.

Geert Brouwer

Ik heb 2x gemaild met vragen over mijn aankoop van windvangers, maar geen antwoord terug gekregen.

Beste Geert Brouwer,
Beste Geert Brouwer,
Door een achterstand duurt het momenteel lang voor we e-mails kunnen beantwoorden, soms wel 10 dagen. Maar we gaan je zeker een antwoord sturen! Mocht het haast hebben, dan kun je ons ook bellen op 010 478 23 26. Sorry dat onze service momenteel niet optimaal is!
Bob van Greenchoice

Goede service redelijke prijzen en alleen groene energie vooruitstrevende maatschappy.

Prima leverancier

Timmerman

Prima ervaring, goede contactmogrlijkheid, samen kunnen bekijken of er een aanpassing wenselijk is