Heel goede ervaringen.
geen enkel probleem ondervonden in aanlevering stroom en administratieve zaken.

Rijkelt Beumer

Club lijkt me ok ... wel hrb ik ltijd twijfels of de verlengingsaanbieding ok is. Dat kan ik natuurlijk nagaan, masr dast heb ik nog nooit gedaan.

Gerrit Rijkens

Door in een co-operatie voor zonne-energie deel te nemen werd ik verplicht naar Greenchoice over te stappen. Financieel was dat niet aantrekkelijk. Maar de service bij Greenchoice is goed. Wel vind... Door in een co-operatie voor zonne-energie deel te nemen werd ik verplicht naar Greenchoice over te stappen. Financieel was dat niet aantrekkelijk. Maar de service bij Greenchoice is goed. Wel vind ik de verbruiksvergelijking die ik regelmatig krijg vaak nergens op slaan.

Goede, prettige organisatie; groen!

Greenchoice maakt zijn naam waar! wellicht is het niet de meest voordelige leverancier van gas en elektriciteit, maar het is bij mijn weten de enige maatschappij die zowel groene elektriciteit als... Greenchoice maakt zijn naam waar! wellicht is het niet de meest voordelige leverancier van gas en elektriciteit, maar het is bij mijn weten de enige maatschappij die zowel groene elektriciteit als groen gas leveren!

Hans Slegers

Door een contractverandering verloren wij ons lage klantnummer ( lid vanaf het eerste uur) Dit vonden wij jammer ook al veranderde er inhoudelijk natuurlijk niets. We waren dan ook zeer verbaasd... Door een contractverandering verloren wij ons lage klantnummer ( lid vanaf het eerste uur) Dit vonden wij jammer ook al veranderde er inhoudelijk natuurlijk niets. We waren dan ook zeer verbaasd toen wij gisteren een werkelijk prachtige bos bloemen ontvingen als compensatie voor het veranderde nummer en het feit dat wij al zo lang lid zijn van Greenchoice.
Dankjewel erg attent!

Cafetaria De Köster

Prima, duidelijk overzichten, gunstige prijzen en betrouwbaar

H.Herdingh

Informatie verstrekkend. Tel contact goed bereikbaar, info gericht en duidelijk, vriendelijke benadering. Contract en prijzen, gematigd , streven naar groene energie belangrijk voor ons. Contract... Informatie verstrekkend. Tel contact goed bereikbaar, info gericht en duidelijk, vriendelijke benadering. Contract en prijzen, gematigd , streven naar groene energie belangrijk voor ons. Contract voor 3 jaar bevalt goed tot op heden . Emails met verbruik en vergelijking voorgaande periode geeft houvast om koers te bepalen voor nu en toekomst

Erwin Hoogzaad

Wij maken al meer dan 10 jaar een bewuste keuze voor Greenchoice. Ooit begonnen vanwege de groene stroom. Gelukkig ook nog heel klantvriendelijk.

Alles verloopt naar tevredenheid; ik verleng mijn contract niet voor niets!