Geen problemen. Daarom zoek ik ook nooit contact

Waarom wordt er niet op klachten gereageerd? Bel even, dan lossen we het op werd er gezegd.
Nou, niet dus. Tevens ook geen antwoord op mijn klacht per mail. Gevalletje rechtsbijstand dan maar... Tevens ga ik melding doen!

Reactie Greenchoice:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
We proberen klachten altijd binnen drie a vier dagen op te pakken. Duurt het bij jou langer? Je mag ons bellen op 010 478 23 26, maar uiteraard gaan we je klacht hoe dan ook in behandeling nemen, ook als je niet belt.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Goede en klantvriendelijke informatie per mail

Mijn keus voor Greenchoise was en is omdat het een groene energieleverancier is.
Ervaring is niet anders dan een andere leverancier.
Ik krijg gas en stroom.

Erik Vos

Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de kwaliteit van Greenchoice. Echter nu ik toe ben aan een nieuw contract valt mij op dat ik een gustiger contract kan krijgen via gaslicht.com dan het... Ik ben altijd zeer tevreden geweest met de kwaliteit van Greenchoice. Echter nu ik toe ben aan een nieuw contract valt mij op dat ik een gustiger contract kan krijgen via gaslicht.com dan het contract dat greenchoice mij aanbied. dit terwijl ik la 14 jaar trouw lid ben van greenchoice. als ik er over bel is dit ook niet te veranderen. men geeft toe dat nieuwe klanten een beter contract krijgen dan degene die al jaren lid zijn. dit vind ik een zeer kwalijke zaak......

Praktijk Engelen Stralen

Goed voor het milieu. Telefonisch goed bereikbaar. Altijd vriendelijk aan de telefoon en dankbaar dat ik al zolang lid ben.

Vogelaar

Over het algemeen tevreden alleen wel heel jammer dat je als bestaande klant een minder voorstel krijgt dan als nieuwe klant blijkbaar is een nieuwe klant meer waard dan een vaste klant Over het algemeen tevreden alleen wel heel jammer dat je als bestaande klant een minder voorstel krijgt dan als nieuwe klant blijkbaar is een nieuwe klant meer waard dan een vaste klant
Verder is de app handig maar ook vaak ontzettend traag

Greenchoise geeft goede informatie over het energie verbruik, heeft acceptabele tarieven. Ook via Greenchoise overgegaan tot de aanschaf van zonnepanelen. Alles netjes geregeld!

Logister

Ben teleurgesteld in oude contract
Nul ingangsdatum contract 1-04 begin levering 1-08 dit betekend 4 mnd levering tegen hoger tarief. Klantnummer 1530314
Graag U reactie. Telnr....
Ben teleurgesteld in oude contract
Graag U reactie. Telnr. 064643110
Mvrgr
Rob logister

Helena de Ree

Prettig contact
Alleen jammer dat er niet meer elke maand een overzicht gestuurd wordt van de kosten