Andre

Vriendelijk, goed en eerlijk antwoord ontvangen op mij vraag. Complimenten.

Groen, groener, groenst!

C.F. van der Meijden

Ik zit al vele jaren als tevreden klant bij Greenchoice. Wat ik echter steeds vaker merk is dat de serviceverlening ernstig te kort schiet; mails worden slecht, niet of heel laat beantwoord. Ik zit al vele jaren als tevreden klant bij Greenchoice. Wat ik echter steeds vaker merk is dat de serviceverlening ernstig te kort schiet; mails worden slecht, niet of heel laat beantwoord.
Dat is zodanig hinderlijk dat de voorkeur, die ik altijd voor Greenchoice heb gehad, een ernstige deuk heeft opgelopen.

Doe er wat aan, Greenchoice!

MVG, Frank van der Meijden

Reactie Greenchoice:

Beste C.F. van der Meijden,
Beste C.F. van der Meijden,
Dit is niet goed om te lezen! En we gaan er zeker wat mee doen. Want een goede service is altijd een van onze handelsmerken geweest. Momenteel duurt de beantwoording van e-mails inderdaad lang. Dat probleem verwachten we binnenkort opgelost te hebben, maar de kwaliteit is natuurlijk nog belangrijker. Dus goed dat je dit meldt. Mocht je nog een specifiek probleem hebben dat niet (goed) is opgelost, laat het ons dan weten.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Hanna van der Vegt

Ik ben al vele jaren klant en heb alleen maar positieve ervaringen. Groene stroom en vrije keus welke soort. En de rekeningen zijn overzichtelijk. En als je de stroomprijs voor langere tijd... Ik ben al vele jaren klant en heb alleen maar positieve ervaringen. Groene stroom en vrije keus welke soort. En de rekeningen zijn overzichtelijk. En als je de stroomprijs voor langere tijd vastlegt, krijg je flinke kortingen. Gas heb ik niet, want ik woon in een huis met blokverwarming en daardoor verplicht warm water en verwarming af te nemen.

Bjorn Debie

Helemaal toppie!

Charles Dusch

Klantenservice slecht bereikbaar, er wordt vaak niet gereageerd op gestelde vragen, terugbetaling wordt toegezegd maar niet voldaan.

Reactie Greenchoice:

Beste Charles,
Beste Charles,
Wij zijn per e-mail momenteel inderdaad slecht bereikbaar. Telefonisch, via Facebook en via Twitter is dat gelukkig anders. Ik nodig je daarom uit om via een van deze kanalen contact op te nemen. Dan kunnen we ervoor zorgen dat de terugbetaling alsnog snel plaatsvindt.
Groeten,
Bob van Greenchoice