Ik heb al jaren een contract bij Greenchoice. Misschien niet direct de meest voordeligste, but pretty close. Ben ook uitermate tevreden over hun klantenservice. Zelden moet ik langer wachten dan een...Ik heb al jaren een contract bij Greenchoice. Misschien niet direct de meest voordeligste, but pretty close. Ben ook uitermate tevreden over hun klantenservice. Zelden moet ik langer wachten dan een minuut of twee tot drie. Omdat ik een goede klantenservice belangrijk vind, betaal ik graag iets meer.
Move Your Crowd
Betrouwbaar, gemakkelijk, goed bereikbaar en heldere overzichten
U de Boer
(Bewerkt)
Aanvankelijk waren we zeer tevreden, maar...sinds onze ervaringen gekoppeld aan een defecte elektriciteitsmeter....en de administratieve rompslomp en de tijdsduur van de gehele procedure [dik een...Aanvankelijk waren we zeer tevreden, maar...sinds onze ervaringen gekoppeld aan een defecte elektriciteitsmeter....en de administratieve rompslomp en de tijdsduur van de gehele procedure [dik een jaar (sic!)] zijn we zwaar teleurgesteld. Maar....sinds vandaag - 12 maart 2019 - heeft een verhelderend gesprek met Greenchoice medewerkers in een prettige sfeer een keurige oplossing gebracht.
Goede service,vriendelijke medewerkers en overzichtelijke nota's.
Janny Sprokholt
Nooit geen problemen. Ze zijn makkelijk bereikbaar en ondanks aanbiedingen van andere providers voor mij volgens mij de goedkoopste
Cor Wilms
Prettige ervaring door snelle en vriendelijke servies.
Wel okay. Goede communicatie en eerlijke telefonische beantwoording van vragen. Geen stunter
Jolanda Kerseboom
Anja
Gelukkig geen lange wachttijden bij callcentre. Vriendelijke stem, duidelijke uitleg en hulp.
van vugt
Het gaat mij...Ik heb me wat geërgerd over de enorme hoeveelheid info waarmee de totale stroomprijs wordt gespecificeerd. Voor een simlele gebruiker is het nogal verwarrend .
Het gaat mij niet om de voor elke provider vaststaande kosten. Het lijkt me voldoende om de kale kilowatt prijs te vermelden wat dat is toch het enige wat U kunt veranderen ? Het lijkt we of het gebruikelijk is in de Uw wereld om te verstoppen waar de onderhandelbare prijs zit.