Tarieven bij een aanbod contractverlenging waren hoger dan wanneer blanco zoeken via een affiliate website.

Hans Doesburg

Goed en informatief

Positief. Wij willen graag groene energie.

Deborah Gulikers

Zeer behulpzaam en vriendelijke klantenservice. Door een mooi aanbod besloten om te blijven!

Goed, alleen zou ik een waarschuwing per sms willen hebben als mijn termijnbedrag verhoogd moet worden.

Goekoop

Via mijn dossier hadden we een verlengvoorstel tegen een leveringstarief van 0,09. Ook via de telefoon later een lager gastarief gekregen. Tot mij verbazing was het leveringstarief nu 0,14. Weer... Via mijn dossier hadden we een verlengvoorstel tegen een leveringstarief van 0,09. Ook via de telefoon later een lager gastarief gekregen. Tot mij verbazing was het leveringstarief nu 0,14. Weer gebeld. Als ik akkoord ging met het 1e voorstel bleef het oude leveringstarief gelden. Daarna akkoord gegaan met het 1e voorstel. Tot mijn verbazing kreeg ik toch hett hoge leveringstarief in de bevestiging op mijn mail. Weer gebeld. Er kon niks aan gedaan worden. Ook kon het voorstel via mijn dossier niet meer ingezien worden. Erg jammer dit. Nu heb ik dus een contract met hogere tarieven, waar ik niet mee akkoord ben gegaan. Ik ben erg ontevreden. We hebben al jaren goede ervaring met Greenchoice. Maar dit vind ik niet kunnen. Wij gaan kijken of we ergens anders wel het tarief kunnen krijgen wat ons is beloofd.

Levering is prima, verder geen ervaring met overige diensten. Wel vele pushmails , dat zou minder mogen

Al jaren klant bij Greenchoice. Ieder jaar verbaas ik me weer dat ik als vaste klant méér betaal dan nieuwe klanten.
Waarom niet iedereen hetzelfde tarief? Of misschien zelfs een klein...
Waarom niet iedereen hetzelfde tarief? Of misschien zelfs een klein voordeeltje voor vaste klanten! Heeft Greenchoice niet meer aan trouwe klanten, dan klanten die ieder jaar van energieleverancier wisselen?
Volgend jaar, na afloop van contract, trek ik meer tijd uit voor vergelijken en switch ik naar andere (groene) aanbieder met een welkomstbonus.

Makkelijk te bereiken klantenservice, vriendelijke medewerkers, duidelijke site en duidelijke informatie in je eigen online dossier. Al vijf jaar trouwe klant...