Positief. 1 puntje vind ik minder en dat ik een telefoontje wat ik ontving van een callcenter. Deze medewerker gaf een opdringerig gevoel en dat vind ik niet passen bij Greenchoice.

Ik heb steeds goed contact gehad met jullie, van mens tot mens, ook al ging dat per telefoon of computer.

Goede ervaringen met Greenchoice alleen 1 punt van aandacht is het maandbedrag. Bij afrekening per jaar wordt het maandbedrag vaak verhoogt ondanks dat we elk jaar geld terug krijgen door onze... Goede ervaringen met Greenchoice alleen 1 punt van aandacht is het maandbedrag. Bij afrekening per jaar wordt het maandbedrag vaak verhoogt ondanks dat we elk jaar geld terug krijgen door onze zonnecellen en windmolendelen. Kan het dan zelf weer verlagen maar is dit nodig?

Geen speciale opmerkingen

Tot nu toe, heel goed!

Heb 3 x mail gedaan zonder dat ik antwoord heb terug gekregen. Dus slecht!

Reactie Greenchoice:

Beste Anoniem,
We kampen momenteel helaas met een flinke achterstand in de beantwoording van de e-mail. Onze excuses hiervoor. We zullen je e-mail zeker behandelen, maar het zou een week tot twee weken kunnen duren voor je een reactie hebt. Wil je snel een antwoord, dan kun je ons het beste even bellen op 010 478 23 26. We hebben niet of nauwelijks een wachttijd.
Hartelijke groeten,
Bob van Greenchoice

Om onverklaarbare redenen denkt het systeem steeds dat we 3x zoveel als vorig jaar gaan gebruiken in het komende jaar. We hebben hierover geklaagd maar niemand heeft gereageerd. Verder prima qua... Om onverklaarbare redenen denkt het systeem steeds dat we 3x zoveel als vorig jaar gaan gebruiken in het komende jaar. We hebben hierover geklaagd maar niemand heeft gereageerd. Verder prima qua prijs en duurzaamheid.

Reactie Greenchoice:

Beste Anoniem,
Het lijkt ons goed om uit te zoeken wat hier aan de hand is. Je e-mail hierover gaan we zeker beantwoorden, alleen kampen we helaas met een flinke achterstand op dit gebied. Wil je snel een antwoord, dan kun je ons het beste even bellen op 010 478 23 26. We hebben niet of nauwelijks een wachttijd.
Hartelijke groeten,
Bob van Greenchoice

Prima. Geen problemen.

De communicatie is duidelijk, de website is praktisch ingedeeld en de rekeningoverzichten zijn zeer duidelijk.

Een goede en eerlijke energieleverancier met gemotiveerde klantenservice