Greenchoice verandert de condities achteraf voor het hele jaar. Op de faktuur van 2018 welke ik in Januari ontving is plotseling de BTW over mijn geproduceerde teruglevering geschrapt, wat betekent...Greenchoice verandert de condities achteraf voor het hele jaar. Op de faktuur van 2018 welke ik in Januari ontving is plotseling de BTW over mijn geproduceerde teruglevering geschrapt, wat betekent dat ik 21% minder terug krijg over de door mij geleverde energie. Deze verandering is ingegaan op 15 Januari 2019 maar mijn op rekening van 2018 is wel de korting doorgevoerd. Klantendienst heeft geen beslissingsrecht en de klant staat daardoor erg lang in de wacht Er is niemand bereikbaar voor een goede uitleg van de faktuur. Dus let op u krijgt aanzienlijk minder terugbetaald voor de door u geleverde energie dan Greenchoice doet vermoeden.
Tijdige mail voor de contract verlenging. Verbeterpunten: - Duidelijk aangeven of de bedragen inclusief / exclusief teruglevering van energie van zonnepanelen is - Waarom het...Tijdige mail voor de contract verlenging. Verbeterpunten: - Duidelijk aangeven of de bedragen inclusief / exclusief teruglevering van energie van zonnepanelen is - Waarom het termijnberdag met 20 euro per maand stiojgt (oorzaak is, vermoed ik, verhoging van de energiebelasting)
Ik had een aanbod gekregen voor een nieuw contract; mijn huidige contract loopt eerdaags af. Ik had hier nog een paar vragen over, omdat ik terug lever aan het stroomnet: Mijn meter is namelijk...Ik had een aanbod gekregen voor een nieuw contract; mijn huidige contract loopt eerdaags af. Ik had hier nog een paar vragen over, omdat ik terug lever aan het stroomnet: Mijn meter is namelijk tussentijds vervangen en ik kan mijn verbruik heel slecht vergelijken met vorig jaar. De overzichten van teruglevering op jullie site zijn ook niet duidelijk: bij mij is de hvh teruglevering Kwh precies hetzelfde als wat ik afneem. Ik weet dat dat niet kan kloppen. Ik heb dus geen inzicht in jullie registratie over mijn teruglevering. Daarnaast krijg ik een aanbod, inclusief berekend termijnbedrag, waarbij geen enkele rekening is gehouden met teruglevering. Let op: ik lever per saldo terug, ik heb 13 zonnepanelen. Ik kan mijn termijnbedrag niet zelf aanpassen en met de huidige informatie over het nieuwe aanbod ook niet zelf berekenen: Er staat nergens hoeveel ik terug krijg voor wat ik teruglever aan het net. Ik heb twee weken op antwoord gewacht en niets ontvangen. Vervolgens krijg ik in die periode wel een herinnering om naar het aanbod te kijken, omdat mijn contract eerdaags afloopt. Ik heb hierop gereageerd via mail, dat ik niet begrijp dat de herinnering wel verzonden wordt, maar dat er niet de moeite wordt genomen om mijn vragen te beantwoorden. Vervolgens hoor ik niets, dus heb ik gebeld: twee keer met een wachttijd langer dan 6 minuten; dan hang ik op. De derde keer kreeg ik wel een medewerker aan de lijn. Samen hebben we het aanbod bekeken, mijn vragen kon ze niet beantwoorden, maar samen kwamen we er wel uit hoeveel ik eventueel meer zou gaan betalen voor levering, namelijk door de stijging van de gasprijs door te rekenen op basis van een oude afrekening van 2016 en de verminderde teruggave energiebelasting te delen door 12 maanden. Dit is niet wat ik wil, ik wil een beoordeling op echte cijfers, maar ik moet wel iets, dus heb ik het aanbod maar geaccepteerd. Ondertussen kan ik mijn termijnbedrag niet zelf aanpassen, en moet wéér bellen. Ik ben niet blij, want ik weet nog steeds niet wat mijn termijnbedrag redelijkerwijs echt zou moeten zijn en ik heb geen zicht op jullie registratie van wat ik teruglever, omdat jullie de onjuiste overzichten op mijn pagina hebben staan.
Goede samenwerking en communicatie
Tony Krijnse Locker
Contractverlenging
Snel
Esther Belleman
Goed bereikbaar. Duidelijke uitleg bij vragen. Investeringen in duurzame energie en projecten voor deze energie naar klanten toebrengen