Goed. Duidelijke communicatie, redelijke tarieven en écht groene energie zonder gesjoemel.

Andre Eckhardt

Mijn ervaring met Greenchoice is een positieve. Ik hecht persoonlijk veel waarde aan groene energie. Daarnaast vindt ik de prijs van energie marktconform. Ik kreeg ruim van tevoren een prima... Mijn ervaring met Greenchoice is een positieve. Ik hecht persoonlijk veel waarde aan groene energie. Daarnaast vindt ik de prijs van energie marktconform. Ik kreeg ruim van tevoren een prima aanbieding om voor 5 jaar te verlengen tegen een goede prijs. Service tot nu toe prima. Website is ook overzichtelijk en duidelijk.

Vriendelijk ,openstaand voor vragen

Ik ben tevreden

Hannah

Super. Ik ben al jaren klant bij greenchoice. Sympathieke organisatie, het meest opvallend vind ik dat de telefoon altijd razendsnel wordt beantwoord door Greenchoice. Persoonlijk contact zonder... Super. Ik ben al jaren klant bij greenchoice. Sympathieke organisatie, het meest opvallend vind ik dat de telefoon altijd razendsnel wordt beantwoord door Greenchoice. Persoonlijk contact zonder ellenlang keuze menu.

H.N.Leenders

Ben al vele jaren klant van Greenchoice en altijd zeer tevreden.

Anja Vernooij

Wij nemen graag alle energie af bij Greenchoice. Maar...
Waarom laten jullie iemand bellen met een 'leuk aanbod' een dag nadat wij verlengd hebben?
Knap lullig...

Reactie Greenchoice:

Dat is niet zo handig inderdaad, sorry! Hopelijk ben je wel blij met de tarieven waartegen je verlengd hebt.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice