In feite weinig contact en daardoor weinig ervaring. Ik heb geprobeerd om als FNV lid korting te krijgen bij Greenchoice. Dat is me niet gelukt. De emails die ik af en toe krijg van...In feite weinig contact en daardoor weinig ervaring. Ik heb geprobeerd om als FNV lid korting te krijgen bij Greenchoice. Dat is me niet gelukt. De emails die ik af en toe krijg van Greenchoice zijn soms wel informatief, maar is het allemaal verschillend van andere providers ?
Tijdig aanbod voor verlenging van het contract. Redelijke tarieven in vergelijking met anderen. Ervaring in het verleden was goed
M.A.J. Janssen
Ik ben tevreden over greenchoice. Wel jammer dat er aanvankelijk een foutief jaartal stond over de belastingen e.d. Er stond het jaar 2018 terwijl dat 2019 moet zijn. Het stoort me ook dat bij...Ik ben tevreden over greenchoice. Wel jammer dat er aanvankelijk een foutief jaartal stond over de belastingen e.d. Er stond het jaar 2018 terwijl dat 2019 moet zijn. Het stoort me ook dat bij de jaarlijkse opgave van de meterstanden een jaar bij greenchoice soms bestaat uit 11 maanden en ook soms uit 13 maanden.
John
Het contract met Greenchoice loopt in maart af. Tot nu toe heel tevreden over Greenchoice. In november/december 2018 werd een voorstel voor een nieuw contract gedaan. Volgens mij werd in dit...Het contract met Greenchoice loopt in maart af. Tot nu toe heel tevreden over Greenchoice. In november/december 2018 werd een voorstel voor een nieuw contract gedaan. Volgens mij werd in dit voorstel niet aangegeven dat het aanbod slechts tot 31 december 2018 geldig was. Een nieuw 3-jarig contract zou €51,- per maand gaan kosten. Aangezien ik tot nu toe €41,- per maand betaal heb ik niet direct besloten om een nieuw contract bij Greenchoice af te sluiten. Nu blijkt dat een nieuw contract met Greenchoice €57,- per maand gaat kosten. Jammer dat de consequentie van afsluiten in 2019 niet is benadrukt in het eerste verlengingsaanbod. M.i.v. maart ga ik nu € 684,- ipv €492,- betalen, een verhoging van 39%!
Merk er niks van. Ze leveren stroom.
Duidelijke en snelle afhandeling.
Aileen
Uitstekend!!! Zeer tevreden, klantvriendelijk - maandelijkse verbruiksoverzicht. Top!