Maarten

Goed. Er komt stroom uit het meter kastje en gas ui de gasleiding en dat zonder onderbreking dus ben ik tot zo ver tevreden.
Gaslicht.com vermeld greenchoice niet, das wel jammer, toch maar...
Gaslicht.com vermeld greenchoice niet, das wel jammer, toch maar even gaan rekenen

Al lang klant, ik heb geen klachten.
Soms benauwd het me omdat ik gebruik maak van winddelen en dan weet ik niet of ik hierdoor in mijn keuzevrijheid beperkt wordt.
Ben (nog) niet van...
Al lang klant, ik heb geen klachten.
Ben (nog) niet van plan om over te stappen want de ideële doelstelling is prima en dat geldt ook voor de goede leveringsvoorwaarden

H.J.Bijster

Prima, geen klachten

Groen! Duidelijke communicatie, geen geouwehoer. Aantrekkelijke prijzen, zeker in combinatie met FNV.

Nog steeds tevreden, geen klachten.

J. Weerman

Een electriciteitsmaatschappij die niet alleen gericht is op het maken van zo veel mogelijk winst, maar ook oog heeft voor duurzaamheid. Een onderneming die beseft dat het midden in de maatschappij... Een electriciteitsmaatschappij die niet alleen gericht is op het maken van zo veel mogelijk winst, maar ook oog heeft voor duurzaamheid. Een onderneming die beseft dat het midden in de maatschappij staat, daar onderdeel van is en dus ook een verantwoordelijkheid heeft t.o.v. die maatschappij en inwoners. Dus geen exorbitante topsalarissen en bonussen, gericht op duurzaamheid en dienstverlenend willen zijn t.o.v. de klanten, ook als dit ten koste gaat van de eigen omzet. Denk o.a. aan het stimuleren van de klanten tot de aanschaf van zonnepanelen en investeren in windenergie. Kortom, een energie maatschappij waar je je als klant niét voor hoeft te schamen.

Ervaring goed. We doen nu ook mee met postcoderoos met 4 zonnepanelen. Geenchoice faciliteert dit, heel goed. Verder niet veel contact gehad omdat dat tot nu toe niet nodig was.

Rinco Dokter

Geen bijzonderheden of klachten

Al jaren zonder klachten klant geweest.

Prima. Geen klachten