mevrouw

Het zijn rare tijden! Helaas liep ons contract af. Uiteraard zijn we niet blij dat ons nieuwe tarief meer dan het dubbele is. We hopen dan ook dat dit snel mag gaan veranderen! Na telefonisch... Het zijn rare tijden! Helaas liep ons contract af. Uiteraard zijn we niet blij dat ons nieuwe tarief meer dan het dubbele is. We hopen dan ook dat dit snel mag gaan veranderen! Na telefonisch contact toch besloten ons contract te verlengen en voor een vast bedrag. Je moet toch wat. Maar waren met green chois zelf zeer tevreden!

C. P. de Wild

Wij hebben nog geen problemen gehad met Greenchoice

Edwin

Ontspannen. Geen gedoe

heer A van der Knaap

Het wordt wel goed uitgelegd ,maar blijf nog vragen houden b v ,de eindafrekening deze maand [April] ik hoop dat jullie de stand goed aflezen. Dat ja of nee volgende vraag zou eigenlijk niet mogen,... Het wordt wel goed uitgelegd ,maar blijf nog vragen houden b v ,de eindafrekening deze maand [April] ik hoop dat jullie de stand goed aflezen. Dat ja of nee volgende vraag zou eigenlijk niet mogen, men houdt dan gedeeltelijke verantwoording over 'n ander.

heer Groeneveld

Uitstekend te woord gestaan en helder in informatie voorziening

mevrouw

Er is geen mogelijkheid om e-mail (schriftelijke) communicatie te gebruiken. Daarom heb ik voor WhatsApp-communicatie gekozen.
Eerst kwam de boodschap dat het nog wat duurt. Een dag later de...
Eerst kwam de boodschap dat het nog wat duurt. Een dag later de boodschap dat het nu (naar 24 uur) helaas niet meer mogelijk om te antwoorden. Als kant voel ik me voor gek gehouden.

Oog vroegere telefonisch contact was niet tevredenstellend. De medewerkers luisteren niet goed naar was er aan de hand is en kunnen wenig bijdragen voor een oplossing. Zijn ze niet goed opgeleid?
Alles in allem - geen goede kwaliteit van klantensevice.

Reactie Greenchoice:

Excuses dat de kwaliteit van onze service in uw geval onder de maat was. Wat betreft Whatsapp: Facebook (de eigenaar van Whatsapp) heeft het voor zakelijke accounts zo ingesteld dat een bericht na... Excuses dat de kwaliteit van onze service in uw geval onder de maat was. Wat betreft Whatsapp: Facebook (de eigenaar van Whatsapp) heeft het voor zakelijke accounts zo ingesteld dat een bericht na 24 uur dichtgezet wordt. Vanwege de grote drukte halen we het momenteel niet altijd om binnen 24 uur te antwoorden. Vandaar dat we vlak voor die 24 uur verstreken zijn een automatisch bericht sturen met de vraag nogmaals een bericht te sturen. Wat u daarin zet, maakt niet uit. Alleen 'Ja' is al genoeg. Als u ons uw bericht nogmaals stuurt, doen wij graag een poging om een beter antwoord te geven dan het blijkbaar onbevredigende eerdere antwoord.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Marcel Vossestein

Mail inzake contractverlenging ontving ik, maar de details zijn in mijn Greenchoice onvindbaar. Daar wel:
>> Termijnbedrag
Huidig €105 per maand
Geschat €162 per maand
>> Termijnbedrag
Huidig €105 per maand
Geschat €162 per maand

Deze schatting is gebaseerd op het (historisch) gemiddelde jaarverbruik op jouw adres van 2.484 kWh stroom en 924 m³ gas <<
De inhoud van het contract is en blijft onvindbaar.

Reactie Greenchoice:

Beste Marcel Vossestein,
Beste Marcel Vossestein,
Wat vreemd dat je contract in Mijn Greenchoice niet te zien is. Dat zou wel moeten. Zou je ons hierover kunnen bellen op 010 747 02 22? Een e-mail sturen naar samengroen@greenchoice.nl kan ook.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice