mevrouw Kassebaum

In 1e instantie de telefoontjes genegeerd, ik neem geen nrs op die ik niet ken. Je kunt een naam aan een nr verbinden, als je dan een mobiel nr belt zie je de naam van het bedrijf. Uiteindelijk toch... In 1e instantie de telefoontjes genegeerd, ik neem geen nrs op die ik niet ken. Je kunt een naam aan een nr verbinden, als je dan een mobiel nr belt zie je de naam van het bedrijf. Uiteindelijk toch opgenomen. Leuk gesprek, contract verlengd onder dezelfde voorwaarden. Kreeg ik via mail mijn verlengaanbod, klopte dit niet. Na het weekend zelf terug kunnen bellen om dit aan te passen. Toen was het wel zo geregeld. Op zich prima contact, allemaal vriendelijke medewerkers.

heer Mendrik

Heb oorstel ontvangen, jammer dat nog steeds niet de zonnepanelen er bij worden gerekend. Na telefonisch overleg is toch nog goed gekomen. Aandachtspunt is wel dat het band tijdens het wachten iets... Heb oorstel ontvangen, jammer dat nog steeds niet de zonnepanelen er bij worden gerekend. Na telefonisch overleg is toch nog goed gekomen. Aandachtspunt is wel dat het band tijdens het wachten iets enthousiaster mag

heer Wouda

Positief in alle opzichten

Arno Lammers

Heldere informatie en duurzaam

mevrouw

Goede ervaring

heer ter Haar

Goede service tegen een goede prijs.

A.M.

Na afloop 1 jarig contract van Greenchoice betaal ik 2.05 per m3 gas. Dit is circa 60 cent hoger dan klanten die variabel voortzetten. Dit tarief geldt tot 1 april, dus in de duurste maanden. Te... Na afloop 1 jarig contract van Greenchoice betaal ik 2.05 per m3 gas. Dit is circa 60 cent hoger dan klanten die variabel voortzetten. Dit tarief geldt tot 1 april, dus in de duurste maanden. Te duur t.o.v. alternatieven.

Drukker

Goede ervaringen