heer Duyvestein

Goede prijs en service

heer Hans van der Zande

Over het algemeen heel goed.

holtes

Goed, helder, klantvriendelijk

mevrouw van hugten

Wel goed maar nu duur

heer Aerts.

Duidelijke informatie.

Van Alst

Op zich goede ervaring. Helaas constateer ik 2 minpunten. Dat je niet een incassodatum rond de 25e van de maand kunt kiezen en dat communicatie tussen de afdelingen van Greenchoice onderling in onze... Op zich goede ervaring. Helaas constateer ik 2 minpunten. Dat je niet een incassodatum rond de 25e van de maand kunt kiezen en dat communicatie tussen de afdelingen van Greenchoice onderling in onze ervaring niet loopt.

Beste Van Alst,
Onze excuses dat de communicatie in jouw geval blijkbaar niet soepel verlopen is. Dat doen we een volgende keer graag beter.
Wat betreft de incassodatum: het is ook mogelijk...
Beste Van Alst,
Wat betreft de incassodatum: het is ook mogelijk een incasso op de 27e van de maand uit te voeren. Dus als je dat wilt, neem dan even contact op met onze klantenservice. Dan regelen we dat graag voor je.

klant van greenchoice

Ik hoop dat het zo groen is als de naam zegt want dat is waarom ik hier ben en ik wil geen deel uitmaken van een dubbelzinnige organisatie. er worden al genoeg fouten gemaakt zo gauw het grote... Ik hoop dat het zo groen is als de naam zegt want dat is waarom ik hier ben en ik wil geen deel uitmaken van een dubbelzinnige organisatie. er worden al genoeg fouten gemaakt zo gauw het grote geld in het spel is of komt.

Reactie Greenchoice:

We zijn zeker zo groen als onze naam suggereert. Hier lees je daar meer over: https://www.greenchoice.nl/groene-stroom-en-gas/. En je kunt eventueel ook het jaarlijkse onderzoek van de... We zijn zeker zo groen als onze naam suggereert. Hier lees je daar meer over: https://www.greenchoice.nl/groene-stroom-en-gas/. En je kunt eventueel ook het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond, Wise en Natuur en Milieu erop naslaan. Daaruit komen we steevast naar voren als voorloper in de overgang naar groene energie. Goed dat jij ook voor écht groene energie wilt kiezen!

heer/mevrouwSplinter

Ik vind het jammer dat ik alleen een jaarcontract aangeboden heb gekregen en niet een variabel contract daarbij. er was dus geen keuze

Reactie Greenchoice:

Het is zeker mogelijk om een variabel contract te nemen. In dat geval hoef je niets te doen. Je contract gaat dan na het aflopen van je huidige vaste tarief automatisch over in een contract met... Het is zeker mogelijk om een variabel contract te nemen. In dat geval hoef je niets te doen. Je contract gaat dan na het aflopen van je huidige vaste tarief automatisch over in een contract met variabele tarieven. Die tarieven zijn alleen wel veel hoger dan het aanbod met vaste tarieven dat we je stuurden. Heo hoog precies, kun je hier bekijken: https://www.greenchoice.nl/tarieven/.

mevrouwkersten

Al bijnavanaf begin erbij. Ik vraag me alleen af of er nog net zo bewust gewerkt wordt nu jullie gefuseerd zijn.nog altijd op de fiets bewust groen enzovoort. Ik krijg veel goedkopere aanbiedingen... Al bijnavanaf begin erbij. Ik vraag me alleen af of er nog net zo bewust gewerkt wordt nu jullie gefuseerd zijn.nog altijd op de fiets bewust groen enzovoort. Ik krijg veel goedkopere aanbiedingen maar blijf nog steeds trouw aan Greenchoice maar zet zo langzamerhand meer vraagtekens de verschillen zijn groot al lang zijn jullie Niet meer voordelig in de contracten . Maar goed nu voor 1 jaar vast gezet ook al ga ik bijna 130 euro per maand omhoog!!!????

Beste mevrouw Kersten,
Beste mevrouw Kersten,
We mogen ons gelukkig prijzen met zo'n trouwe klant als u! En u kunt gerust zijn: we zijn nog net zo duurzaam als in het begin. We stimuleren inderdaad om met de fiets of het OV naar kantoor te komen. Maar in eigenlijk alle keuzes die we maken, kijken we hoe dat zo duurzaam mogelijk kan.
De prijzen zijn op het moment inderdaad erg hoog, maar daar hebben niet alleen wij mee te maken. Een keuze voor 1 jaar vast, is op dit momemt waarschijnlijk verstandig. Zo voorkom je dat de prijzen deze winter nog hoger worden en kun je volgend jaar waarschijnlijk tegen lagere prijzen opnieuw je tarieven vastzetten.

Berentsen

Jammer dat de prijzen zo uit de pan schieten! Ben nieuwsgierig hoe het aanbod van de FNV er uit gaat zien? Het aanbod nu ziet er erg mager uit.

Reactie Greenchoice:

Wij zijn zelf ook niet blij met de gestegen energieprijzen. We kunnen daarom momenteel niets beters bieden dan het aanbod dat je hebt ontvangen. Je kunt ervoor kiezen nu gebruik te maken van het... Wij zijn zelf ook niet blij met de gestegen energieprijzen. We kunnen daarom momenteel niets beters bieden dan het aanbod dat je hebt ontvangen. Je kunt ervoor kiezen nu gebruik te maken van het aanbod met variabele tarieven (die door de FNV-korting lager zijn dan onze reguliere tarieven). We zullen je dan zo snel als dat weer kan benaderen met een goedkoper aanbod voor 3 jaar.