Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?

Dennis Runhart

Spullen snel en compleet geleverd

Frank Maréchal

Zeer serieus bedrijf, kwaliteitsproducten, zeer snelle levering en uitstekende after-sales service

J. Hegeman

(Bewerkt)

Toen het bestelde product - kruidenpotjes- binnen een week over de datum bleek te zijn, kregen we meteen een nieuwe toegestuurd met het verzoek wat we ontvangen hadden te retourneren. Het nieuw... Toen het bestelde product - kruidenpotjes- binnen een week over de datum bleek te zijn, kregen we meteen een nieuwe toegestuurd met het verzoek wat we ontvangen hadden te retourneren. Het nieuw toegestuurde product was andermaal over de datum. Het werd opgelost met excuses, terugboeken van het aankoopbedrag en niet andermaal hoeven retourneren van de potjes.

Reactie GreenEggTotaal:

Goedemiddag Judith,
Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over onze producten!
Goedemiddag Judith,
Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over onze producten!
Een van de vijf kokers met kruiden had een beperkte houdbaarheidsdatum. Alle andere kokers kunnen ongeveer een jaar bewaard worden. Ter compensatie hebben wij uw geld terugbetaald. Wij hopen u in de toekomst weer naar alle tevredenheid te kunnen helpen.
Met vriendelijke groeten,
Team Green Egg Totaal

Anne Jelmer Boek

Zeer tevreden over de service en kwaliteit producten.

talitha noij

Goed! Snel verstuurd en zoals omschreven.

Jan Reinders

Goede ervaringen snel levering en goede website. Zou graag nog een keer persoonlijk langs komen in de winkel.

Sandra van Beers

Julie Voets

Fantastisch leuk een uitgebreid assortiment, goede communicatie en snelle en zorgvuldige verzending

Erik Koffeman

Heel tevreden, snel de bestelde zaken ontvangen.