Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?
Gerard Kema
Zoals gewoonlijk was het weer top. Greeneggtotaal is voor mij de enige plek waar ik mijn BGE spullen bestel.
Albert Zuijdwegt
Zeer goed
Maureen Verhagen
Jeroen Sprakel
Super service van GreenEggTotaal. Ondanks dat DHL de eerste keer niet leverde maar wel melde dat er geleverd was heeft Wessel van GreenEggTotaal een nieuwe levering gestuurd en deze kwam wel...Super service van GreenEggTotaal. Ondanks dat DHL de eerste keer niet leverde maar wel melde dat er geleverd was heeft Wessel van GreenEggTotaal een nieuwe levering gestuurd en deze kwam wel volgende dag aan. Hopelijk stuurt DHL de eerste zoek geraakte bestelling terug aan GreenEggTotaal.
Rafael Degener
De carrousel van Spit on fire is niet goed omdat de spies niet geheel er doorheen past. Dus niet bruikbaar. Greeneggtotaal gemaild maar tot op heden geen respons. Helaas had wel een betere...De carrousel van Spit on fire is niet goed omdat de spies niet geheel er doorheen past. Dus niet bruikbaar. Greeneggtotaal gemaild maar tot op heden geen respons. Helaas had wel een betere service verwacht wat normaal wel zo is.
jht Verhaak
Producten geleverd. slecht ingepakt doos kapot! ook aangegeven per mail
Dirk Strampel
Komt de afspraken goed na, leuk bedrijf.
Vijverberg
Cindy Molenaar
Na een algemene mail dat orders door drukte en ziek personeel later zouden komen, zorgde dit bedrijf toch voor levering op tijd (Sinterklaas) na een mailtje van mij. Chapeau! Daarom doe ik nu ook de...Na een algemene mail dat orders door drukte en ziek personeel later zouden komen, zorgde dit bedrijf toch voor levering op tijd (Sinterklaas) na een mailtje van mij. Chapeau! Daarom doe ik nu ook de review.