Hoe goed zou je de winkelervaring bij GreenEggTotaal beoordelen?
Mark Barends
Matig
Bart Donders
Scherpe prijs kwaliteit verhouding, uitstekend meedenken/advies en service mbt garantie keramiek
Hugo Stevens
Mooie overzichtelijk webshop, snelle en nette levering, erg blij mee!
Arie
E Reuser
Zeer klantvriendelijk
M_OVE
Uitstekende service, snelle verzending
Ruud Vos
Prima en snelle levering
Snelle levering en alles zoals beloofd
Luuk
Goede website, fijne producten, levering kwam niet helemaal volgens voorspellingen bij aankoop ( aangegeven “zaterdag tussen 10:00-15:00” en uiteindelijk pas maandag avond aangemeld bij...Goede website, fijne producten, levering kwam niet helemaal volgens voorspellingen bij aankoop ( aangegeven “zaterdag tussen 10:00-15:00” en uiteindelijk pas maandag avond aangemeld bij bezorgservice en levering dinsdagmiddag , moest ik alsnog de buurman vragen of ik zijn green egg genius kon lenen)
Roderick Smith
In principe goed maar missen wel af en toe de details. Bijvoorbeeld ik heb de green egg besteld met een starters pakket en er ontbrak een item. Ik had kolen besteld voor de volgende dag, kwamen niet...In principe goed maar missen wel af en toe de details. Bijvoorbeeld ik heb de green egg besteld met een starters pakket en er ontbrak een item. Ik had kolen besteld voor de volgende dag, kwamen niet collega was ziek en was niet doorgezet!