Heel goede, snelle service, groot assortiment.

Snelle reacties op vragen, groot assortiment

Goed. Snelle levering. Product zoals omschreven.

Linda

Goed: gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Mijn cadeaucode bleek niet geactiveerd te zijn waardoor ik niet kon bestellen. 1 belletje naar de klantenservice en meteen geregeld.

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de review! Ik heb even de verzend- en levergegevens gecheckt van de order en ik zie dat je op dinsdagi hebt besteld en dat wij dezelfde dagi hebben verzonden met PostNL. Ik zie... Dank je wel voor de review! Ik heb even de verzend- en levergegevens gecheckt van de order en ik zie dat je op dinsdagi hebt besteld en dat wij dezelfde dagi hebben verzonden met PostNL. Ik zie inderdaad dat het pas op donderdag is bezorgd in plaats van op woensdag. Ik snap dat dit tegenviel. Het gaat gelukkig met PostNL meestal wel goed, maar heel soms gaat er iets mis bij hen en daar heb jij nu last van gehad. Sorry daarvoor! We wensen je veel plezier met je bestelling.

Kurt

Positieve ervaring, reeds meerdere malen bestellingen geplaatst en steeds uitstekende levering.

Makkelijke webwinkel, mail als iets terug in stock is indien gewenst, snelle levering

Positief, goed duurzaam bezig.

Goede uitleg van producten.
Alternatieven als iets er niet is.
Andere producten die erbij horen worden onderaan vermeld. Is handig.
Snelle levering.
Breed...
Goede uitleg van producten.
Alternatieven als iets er niet is.
Andere producten die erbij horen worden onderaan vermeld. Is handig.
Snelle levering.
Breed assortiment.
Zonnepanelen knutselpakket watermolen: Prachtig!
Ga zo door!

Fijne website waar ik regelmatig bestel: vooral keukenspullen en verzorgingsproducten. Goede informatie en snelle levering.

Leuke aanbiedingen en goede ervaring met de bestelde producten.

Prima service, voor weinig extra geld naar buitenland gestuurd.