in orde

Snelle levering, maar helaas het verkeerde project.

Reactie Greenjump.nl:

He vervelend is dat als je het verkeerde product krijgt en zeker als je kind zich verheugt op een bepaald printje. Ik zie dat het inmiddels is opgelost en dat we je de juiste toesturen. Sorry voor... He vervelend is dat als je het verkeerde product krijgt en zeker als je kind zich verheugt op een bepaald printje. Ik zie dat het inmiddels is opgelost en dat we je de juiste toesturen. Sorry voor het ongemak!

best nog groot assortiment

Reactie Greenjump.nl:

Dank u wel voor de review! We zouden het graag verduidelijken, als u eventueel zin heeft om ons een mailtje te sturen met wat er verwarrend was dan lossen we dat graag op. U kunt dit mailen naar... Dank u wel voor de review! We zouden het graag verduidelijken, als u eventueel zin heeft om ons een mailtje te sturen met wat er verwarrend was dan lossen we dat graag op. U kunt dit mailen naar info@greenjump.nl en dan gaan we het oppakken. Groeten, Manon

Top

Assortiment en snelheid van leveren

Manel

Zeer goed. Ik heb een RvS warmhoudbakje en RvS broodtrommel gekocht. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd.

Prima.

Snelle levering!

Telefonisch contact was snel en doeltreffend

De communicatie over dat de spullen waren terugbezorgd was prettig. Dat gaf mij de gelegenheid om aan te geven dat ik nooit niet thuis berichten van de bezorger had ontvangen. En kon ik vragen het... De communicatie over dat de spullen waren terugbezorgd was prettig. Dat gaf mij de gelegenheid om aan te geven dat ik nooit niet thuis berichten van de bezorger had ontvangen. En kon ik vragen het nog eens op te sturen. De tweede keer ging alles goed gelukkig.

Reactie Greenjump.nl:

Dank voor je review. Ik ben blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. Voor ons is het zo lastig dat als het eenmaal is overgedragen aan PostNL dat het dan voor ons niet meer te beinvloeden is. Nu... Dank voor je review. Ik ben blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. Voor ons is het zo lastig dat als het eenmaal is overgedragen aan PostNL dat het dan voor ons niet meer te beinvloeden is. Nu hebben we het gelukkig kunnen oplossen. Veel plezier met je bestelling. Groeten, Manon