Armand

makkelijk te vinden op website bestellen ook vlot

Goede ervaring.

prima assortiment

Zeer goed. Kwaliteit producten en snelle verzending!

Astrid

Goed, fijn dat er zo’n mooie website is waar je zeker weet dat er zorgvuldig is gekeken naar de producten.
En ja, ook hier komen producten wel eens uit China, maar ik hoor ook geruchten dat ook daar heel langzaam wet- en regelgeving beter wordt en dat er goede initiatieven zijn. Dus hopelijk zijn die producten (mijn thermosflessen bijv) in zo een plek gemaakt :-)

Eerste en goede ervaring.
Eerste en goede ervaring.
Een deel van de bestelling was niet op voorraad en er is gezorgd dat er een alternatief verstuurd is. Met de mogelijkheid om dat te retourneren en tegen een gunstiger prijs.

ingrid baten

Door slecht

niets

Positieve ervaring, poede productomschrijving en hierdoor ook tevreden met het ontvangen product. Handig dat er voor het verzenden gekozen kan worden voor thuisbezorging of een afhaalpunt.