Goed!

Snelheid van leveren en de correctheid van o.a. Inpakken van de zendingen.

Hele fijne webwinkel met mooie spullen.

Goede klantenservice

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de tip, ik heb even in uw order gekeken naar welke producten u kocht en ik kan me voorstellen dat die lastig te vinden zijn. Ik ga er eens over nadenken hoe we dit kunnen... Dank je wel voor de tip, ik heb even in uw order gekeken naar welke producten u kocht en ik kan me voorstellen dat die lastig te vinden zijn. Ik ga er eens over nadenken hoe we dit kunnen verbeteren. Groeten, Manon

Kimberley Pijpers

Slecht ervaring cadeaubon gekregen die niet werkt, vervolgens meerdere malen contact gezocht en nul reacties van greenjump!!

Reactie Greenjump.nl:

Goedemorgen, ik heb bij ons gezocht naar mails of telefoontjes van u, maar ik heb niets gevonden. Na uw review heb ik u meteen gemaild maar ook daar heb ik geen reactie op ontvangen en ik heb geen... Goedemorgen, ik heb bij ons gezocht naar mails of telefoontjes van u, maar ik heb niets gevonden. Na uw review heb ik u meteen gemaild maar ook daar heb ik geen reactie op ontvangen en ik heb geen telefoonnummer om u te bellen. Ik denk dat hier een misverstand is want als uw cadeauboncode om wat voor reden dan ook niet zou werken, dan herstellen we dat natuurlijk onmiddellijk. Als u ons even een mailtje stuurt op info@greenjump.nl dan lossen we het meteen voor u op. Groeten, Manon

Gusta

Duidelijke info op de site.

Zeer goed!

Het pakje was heel snel geleverd!

Roselinde Tervoort De Vries

Super levering goede producten wij kunnen weer lekker wadbaar luieren ook snachts

Anja

Snelle levering, goede duurzame producten.