Sabine W

Heel tevreden over mijn eerste bestelling!

Het is fijn om producten te vinden die goed zijn voor de mens en voor de natuur, ECO - BIO - FAIR dat spreekt mij enorm aan.

Maria Gerrits

Prima levering en nazorg.

In een oogopslag duidelijke info over bijv. verzendkosten, levering, alle producten

MT

Positief. Snelle afhandeling

Goed!

overzichtelijke site, snelle levering!

Zeer positief. Ik had iets besteld en ook al betaald maar zag daarna nóg iets dat ik wilde bestellen. Vanwege bezorgkosten heb ik gebeld om te vragen of de tweede bestelling nog met de eerste mee... Zeer positief. Ik had iets besteld en ook al betaald maar zag daarna nóg iets dat ik wilde bestellen. Vanwege bezorgkosten heb ik gebeld om te vragen of de tweede bestelling nog met de eerste mee kon. Dat kon! Doordat ik snel iemand aan de lijn had (Een ècht persoon en geen keuze menu's gelukkig), kon zij snel handelen (de bestelling werd al ingepakt; ook zo snel!) en konden alle spulletjes tegelijk verzonden worden voor 1 maal bezorgkosten.

De site is duidelijk. Bestellen en betalen is makkelijk. De klantenservice is vriendelijk, persoonlijk, meedenkend en snel. De bezorging razendsnel (ook dankzij postnl.) De spulletjes zijn mooi en... De site is duidelijk. Bestellen en betalen is makkelijk. De klantenservice is vriendelijk, persoonlijk, meedenkend en snel. De bezorging razendsnel (ook dankzij postnl.) De spulletjes zijn mooi en van goede kwaliteit.

Lieveke

Zeer goed!! Ik bestelde 's avonds, en betaalde vanuit België met Bancontact dus ik dacht dat er toch een dag zou over gaan voor ik mijn bestelling ontving. Maar 's anderendaags in de ochtend zat ze... Zeer goed!! Ik bestelde 's avonds, en betaalde vanuit België met Bancontact dus ik dacht dat er toch een dag zou over gaan voor ik mijn bestelling ontving. Maar 's anderendaags in de ochtend zat ze al bij mij in de bus! Ook de bestelling zelf (herbruikbare zakken) was in orde!