Goede ervaring: fijne site, goede informatieverstrekking over de levering en dergelijke. Klantenservice goed bereikbaar en snelle reactie en snel handelen.

Goede klantenservice
Serieus nemen van klachten en klantvriendelijk en gewenste afhandeling
Goede informatieverstreking
Verpakking was volgens mij herbruikt,...
Goede klantenservice
Serieus nemen van klachten en klantvriendelijk en gewenste afhandeling
Goede informatieverstreking
Verpakking was volgens mij herbruikt, wat ik goed en zelfs logisch vind, want het is ook een groen bedrijf
Bestellen en betalen verliep gemakkelijk.

Goed! fijne webshop snelle levring en klantvriendelijk

goed assortiment snelle levering

Bernadette

Duidelijke site, goede omschrijving producten. Lekdichte schoolbeker RVS 355 ml Kid Kanteen is echt lekvrij. Een van de weinige bekers waar je ook melk in kunt meegeven. Geen smaakafgifte vanuit... Duidelijke site, goede omschrijving producten. Lekdichte schoolbeker RVS 355 ml Kid Kanteen is echt lekvrij. Een van de weinige bekers waar je ook melk in kunt meegeven. Geen smaakafgifte vanuit binnenzijde. Blij kind, blije mama!

gewoon goed

Anna

Mijn ervaring is heel positief. De service en klantvriendelijkheid zijn heel goed: er wordt meegedacht, vragen worden snel beantwoord, goede informatievoorziening en een goede blog.

- klantvriendelijk
- snelle reactie op vragen
- er wordt meegedacht
- goede informatievoorziening
- goede blog

Prima!

Snel verstuurd, goed ingepakt.

nee

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de review!

Gerard Hazelhoff

Prima alleen de webwinkel kan eenvoudiger!

Nee.

Reactie Greenjump.nl:

Hoi, dank je wel voor de reviews en alle tips zijn welkom. Mocht je zin en tijd hebben om ons te mailen over wat je graag eenvoudiger zou willen zien dan horen we dat graag. Mail ons dan even op... Hoi, dank je wel voor de reviews en alle tips zijn welkom. Mocht je zin en tijd hebben om ons te mailen over wat je graag eenvoudiger zou willen zien dan horen we dat graag. Mail ons dan even op info@greenjump.nl Groetjes, Manon

Marlies Kluck

Mooie eigentijdse webshop!

De webshop heeft een fijne balans tussen overzichtelijkheid en informatierijkheid gevonden. Pluimpje!

Goed, snelle levering.
Bij verkeerde geleverd direct reactie op mijn mail en volgende dag had ik het juiste product in huis

Snel, fijne producten
Prettige en duidelijke service