Niels van der Gouw

Uitstekend, zeer snelle levering.

Uitstekend

nee

In Sense

Heel goed!

Snelle en vooral goede levering. Overzichtelijke, uitgebreide website. Fijne producten!

ROLAND DE BLOCK

snelle levering

Nicole

Prima. Ik wilde graag kindvriendelijke nagellak en remover hebben voor mijn dochtertje. Ik ben een beetje geschrokken van alle troep die er 'normaal' in mijn eigen nagellak zit. Ik gebruik de... Prima. Ik wilde graag kindvriendelijke nagellak en remover hebben voor mijn dochtertje. Ik ben een beetje geschrokken van alle troep die er 'normaal' in mijn eigen nagellak zit. Ik gebruik de nagellak (Piggy Paint) nu ook zelf!

Was mijn eerste bestelling bij Greenjump. Beetje jammer dat je zoveel uit moet geven om gratis bezorging te krijgen. De producten zijn al heel erg duur.

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de review! Wij zouden ook heel graag willen dat goede producten van gezonde materialen die ook nog eens gemaakt zijn onder goede milieu- en arbeidsomstandigheden betaalbaarder... Dank je wel voor de review! Wij zouden ook heel graag willen dat goede producten van gezonde materialen die ook nog eens gemaakt zijn onder goede milieu- en arbeidsomstandigheden betaalbaarder zouden zijn. We proberen daar ook echt op te letten bij ons in de winkel en als we een product vinden dat aan al onze eisen voldoet en betaalbaarder is dan een soortgelijk product dan kiezen we daar graag voor. In ieder geval bedankt voor je bestelling en veel plezier ermee. Groeten, Manon

Tja, ik wilde een thermosfles bestellen van kleankanteen. Maar doordat het maar 1 keer gemeld wordt. Toch de verkeerde besteld. Natuurlijk mijn fout, maar toch overkomt je zoiets omdat de filtering... Tja, ik wilde een thermosfles bestellen van kleankanteen. Maar doordat het maar 1 keer gemeld wordt. Toch de verkeerde besteld. Natuurlijk mijn fout, maar toch overkomt je zoiets omdat de filtering niet heel goed werkt, of omdat er geen optie is om alleen thermosfles te filteren.

Snelheid van de website.

Reactie Greenjump.nl:

Dank voor de review! We hebben een aparte categorie voor de thermosflessen, maar die heeft u waarschijnlijk over het hoofd gezien.... Dank voor de review! We hebben een aparte categorie voor de thermosflessen, maar die heeft u waarschijnlijk over het hoofd gezien. http://www.greenjump.nl/Categorie/Eten-en-Drinken/Drink-en-thermosbekers/Thermosfles-rvs-en-glas Als u wil, kunt u de fles natuurlijk ruilen, de verzendkosten van het retour sturen zijn voor uw rekening, maar wij nemen wel de verzendkosten van de nieuwe zending voor onze rekening. Groetjes, Manon

Het zal nooit mijn favoriet worden maar wel super gezond!

Snelle levering.