Jammer dat het adres bij kvk anders is dan adres op de website. jullie bedrijf kende ik niet. wilde toch graag weten of de site betrouwbaar is. nu meer moeite moeten doen om na te kijken. staat wel... Jammer dat het adres bij kvk anders is dan adres op de website. jullie bedrijf kende ik niet. wilde toch graag weten of de site betrouwbaar is. nu meer moeite moeten doen om na te kijken. staat wel een keurmerk, maar daar wordt soms ook mee geknoeid.

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de review en de tip. Ik begrijp je punt en het het aangepast. De reden dat het adres in Almere vermeld staat, is dat dat ons magazijn is waar ook orders afgehaald kunnen worden. Het... Dank je wel voor de review en de tip. Ik begrijp je punt en het het aangepast. De reden dat het adres in Almere vermeld staat, is dat dat ons magazijn is waar ook orders afgehaald kunnen worden. Het KvK adres is echt alleen kantoor en in het verleden stonden er wel een teleurgestelde klanten voor de deur die dachten dat ze daar iets konden afhalen of bekijken. Groetjes, Manon

Danielle van Essen

Ruim assortiment, duidelijke omschrijving van producten en snelle levering

Positief zoals verwacht

goede website
makkelijke bestel procedure

Zeer goed!

De zeer snelle levering

Super

Snel goed en geweldig en uniek ruim aanbod!

Lola

Erg goed

Supersnelle levering.
Eerlijk verhaal bij het product. (''dop van flesje waterdicht maar niet 100%'':fijn om te weten)

Maria

Zeer goed

Snel en accurate

nee

Heel positief!

Green Jump reageert heel snel op de bestelling en levert ook prompt.