Adriana

Heel goede ervaring met Greenjump. Artikelen zijn van zeer goede kwaliteit.

Kwaliteit van de artikelen is heel goed.

Maria van Gurp

Heleaal positief

Snelle levering en hele goede prducten

Rinske

Mijn ervaring met Greenjump is iedere keer weer heel positief. Ik heb er meerdere bestellingen gedaan en iedere keer is het weer tiptop.
Dus een heel betrouwbaar adres, vriendelijke mensen en...
Dus een heel betrouwbaar adres, vriendelijke mensen en goede service, zeker een aanrader!

Betrouwbaar
Eerlijk
Snel
Vriendelijk

Goed! Snelle bezorging

Snel en duidelijk

Leida Efula-Bal

Prima. Producten snel en in goede staat ontvangen.

Mooie website. Alles is goed te vinden.

Harstikke goed, snelle levering en hele mooie producten. Kwalitatief ook goede producten. Heel tevreden!

Kwalitatief goede producten. Je betaalt er wel voor, maar is het geld zeker waard! Je weet ook dat de producten met zorg zijn uitgezocht.

Kris Sas

De bestelling is na 1,5 week nog niet aangekomen en krijg wel al een enquente voor ervaring.

Het eerste contact ivm bestelling die achterbleef was snel en geruststellend. Maar daarna heb ik niets gehoord en nog altijd niets ontvangen.

Reactie Greenjump.nl:

Hoi, super vervelend dat je pakketje nog niet aangekomen is. Ik zie dat het een envelopzending betreft, dat is waarschijnlijk fout gegaan rondom de feestdagen. Ik zie op uw mails allemaal snelle... Hoi, super vervelend dat je pakketje nog niet aangekomen is. Ik zie dat het een envelopzending betreft, dat is waarschijnlijk fout gegaan rondom de feestdagen. Ik zie op uw mails allemaal snelle reacties dus ik hoop wel dat u die allemaal ontvangen heeft (2e binnen een half uur en 2e mailde u rond half 8 's avonds en is er rond half elf 's avonds gereageerd.)Maar natuurlijk is het gewoon vervelend als het niet aankomt, zeker als het ook nog eens een cadeautje betreft. Sorry voor het ongemak, Groetjes, Manon

Prima.

Goede klantenservice. Spullen snel verstuurd en duidelijk wanneer er verzonden wordt.

Freekie Bors

De 2 artikelen zijn volgens afspraak geleverd. Goed verpakt. De oranje thermosfles is prachtig! (Helaas is de maat van mijn ergens anders gekochte bidonhouder een paar millimeter minder dan dat er... De 2 artikelen zijn volgens afspraak geleverd. Goed verpakt. De oranje thermosfles is prachtig! (Helaas is de maat van mijn ergens anders gekochte bidonhouder een paar millimeter minder dan dat er op de site staat, waardoor er zowiezo wat oranje vanaf gaat... :-()

Marloes

Over algemeen goed, maar ik vind t wel heel vervelend dat ik net iedere keer naast de korting/sale grijp. Het is al een paar keer gebeurd en ik Heb net weer twee klean kanteen flessen gekocht a 30... Over algemeen goed, maar ik vind t wel heel vervelend dat ik net iedere keer naast de korting/sale grijp. Het is al een paar keer gebeurd en ik Heb net weer twee klean kanteen flessen gekocht a 30 eu en nu zijn ze 23...
Wat kunnen jullie hierin betekenen?

Mvg Marloes Thole van Haaren