Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

De ervaring met dit bedrijf was goed

Rotterdam

Petra Tuijl

Woonplaats

Amsterdam, nazorg is niet aan de orde geweest

Zeer goede ervaring

Goede communicatie, netjes en correct. Alles keurig volgens afspraak.

Geen. Ga zo door.

Lekkerkerk

Snelle service. Ik kreeg meteen een reactie op mijn telefonisch contact. Prettige intake, goed inzicht en men weet heel goed wat er nodig is en komt kijken bij een ontruiming. Daar was ik heel blij... Snelle service. Ik kreeg meteen een reactie op mijn telefonisch contact. Prettige intake, goed inzicht en men weet heel goed wat er nodig is en komt kijken bij een ontruiming. Daar was ik heel blij mee.

Persoonlijk, snel, accuraat, prettige samenwerking.

Utrecht

Ervaringen positief. Eerste bespreking tbv offerte plezierig. Contact bij uitvoering ontruiming ook.

Goede en duidelijke communicatie

Iets zorgvuldiger bij kleine zaken (gaatjes dichten, moeilijke schroeven)

Capelle aan den IJssel

Vriendelijk geholpen, alle tijd voor vragen en advies

Precies volgens afspraak afgeleverd.

Dennis van Eijk

Volledig ontzorgd met onze verhuizing. Dit was met name onze wens. Super uitgevoerd.

Van der Peet

Vanaf het eerste contact is alles soepel verlopen. Fijn dat men op zo'n korte termijn de werkzaamheden konden uitvoeren. Afspraken zijn correct nagekomen. Op de uitvoering van werkzaamheden... Vanaf het eerste contact is alles soepel verlopen. Fijn dat men op zo'n korte termijn de werkzaamheden konden uitvoeren. Afspraken zijn correct nagekomen. Op de uitvoering van werkzaamheden (ontruiming/leeghalen woning) valt niets op aan te merken. De woning is in een prima staat leeg opgeleverd.

Geen verbeterpunten of tips te benoemen

H van Lunteren

Ga zo door

Odijk

Wij zijn heel tevreden over de snelle,deskundige en prettige manier waarop de woning van mijn vader is ontruimd.

Naaldwijk