Video Reviews

Prive

Led lampen voldoen aan mijn wensen

Bestaande dimmer halogeen kunnen gebruiken.

Gerrit

Snel

Geen naam alleen van der bent

Heel goed

Han Koopmans

Ik heb hier 4 led-staaflampen gekocht, waarvan de plaatselijke winkelier zei dat ze niet bestonden, en 2 vloerdimmers voor led. Goed assortiment, prima prijzen. De levering liep 2 dagen vertraging... Ik heb hier 4 led-staaflampen gekocht, waarvan de plaatselijke winkelier zei dat ze niet bestonden, en 2 vloerdimmers voor led. Goed assortiment, prima prijzen. De levering liep 2 dagen vertraging op, maar daar was een goede reden voor.

Assortiment, prijs

Walther

Snel correct en voordelig

Prima service

Zunderduckjes

Nette service en vlotte levering.

De LED lampen van het eigen merk zijn prima als vervanging van de halogeen lampen. Het licht is mooi zacht wit en past goed in de bestaande armaturen.

quentin

Snelle levering, super goe

jammer genoeg krijg ik het niet aan de praat

Norbert

(Bewerkt)

Ontgoocheling over service. De geleverde LED-lampen voldeden niet aan de verwachtingen (schroef paste niet in bepaalde sockets hoewel deze allemaal gelijk zijn). Dit zie ik dan ook als een... Ontgoocheling over service. De geleverde LED-lampen voldeden niet aan de verwachtingen (schroef paste niet in bepaalde sockets hoewel deze allemaal gelijk zijn). Dit zie ik dan ook als een productgebrek.
Desondanks diende ikzelf de retourkosten betalen (16,4€).

?

Bill Sw

Een lamp was tijdelijk niet op voorraad. Ik kreeg gelijk te horen wanneer er wel geleverd zou worden. Goede communicatie. Levering kwam op volgens planning. Lampen bevallen goed.

Communicatie.

Peter

(Bewerkt)

Matig, vandaag besteld -> morgen in huis, werd helaas 2 maanden later in huis...

Track and Trac