Video Reviews

Andy Wilberts

Heel slechte ervaring leveren niet

G Vijgen

Snelle levering.
product voldoet absoluut aan de verwachtingen

vandaag besteld.morgen geleverd

H.L. Meijer

Makkelijk te bestellen

JH Bosman

Goede ervaringen. Snelle levering van bestelde ledlampen.

Snelle levering en goede communicatie.

GS

snelle levering

Wim

Snelle correcte levering en goed product1

just gonggrijp

Hebben een ruime voorraad. Weinig tot niet te spreken over levertijd. Stond op de site 8 op voorraad, levertijs 2 tot 3 dagen. Ik bestel er 8, heb bijna 2 maanden moeten wachten.
Toen ik belde...
Toen ik belde was er slap verhaal dat er net voor mij dan door iemand anders wqs besteld

voorraad aan spullen

Wim E.

Duidelijke webshop. Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel artikelen zijn direct beschikbaar. Of het artikel op voorraad is zie je pas als je het aanklikt.

Goede website. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Harry Middelos

Aanschaf van Ledverlichting doe ik regelmatig bij Groenovatie omdat ik tevreden ben over een aantal zaken.

De website geeft aan hoeveel producten nog op voorraad zijn, vandaag bestellen is morgen leveren.
En niet onbelangrijk is de garantie service, mijn product werd binnen de garantieperiode vrij direct vervangen, soms moet je een uitgebreide vragenlijst invullen dat is wat minder, maar ook wel begrijpelijk anderzijds.

Arno van Dal

Positief

Groot aanbod.
Goede website, soms voor mij wat lastig maar dat is de leeftijd denk ik dan.
Snelle service.
Prijs x produkt okay