Video Reviews

DVR financieel adviesbureau

Wij hebben gekocht in totaal 15 led lampen, die snel zijn geleverd. 14 van de 15 lampen branden mooi en goed; 1 lamp niet. Helaas werd omruilen niet mogelijk ivm zakelijke bestelling; in de daarna... Wij hebben gekocht in totaal 15 led lampen, die snel zijn geleverd. 14 van de 15 lampen branden mooi en goed; 1 lamp niet. Helaas werd omruilen niet mogelijk ivm zakelijke bestelling; in de daarna volgende emailwisseling was het noodzakelijk om een foto te maken van de dimmer (waar de andere ledlampen al op branden) om 1 defecte bol vervangen /omgeruild te krijgen. Nergens eerder op internetaankopen zoveel moeite gehad om een simpele retour / garantie afgehandeld te krijgen. Wij wachten nog op vervanging en raden af om hier zakelijk te bestellen.

Klantenservice leest emails half en houdt vast aan eigen standpunt zonder praktisch en probleemoplossend te werk te gaan. En dat voor een relatief klein bedrag tov een totale bestelling.

Particuliere klant

Nadat de led-lampen door de fabrikant uitgeleverd ziin , zijn deze direct verzonden

De ontvangen led-lampen voldoen helemaal aan onze verwachtingen

Goede ervaring. Lampen waren niet voorradig, kreeg daar tijdig bericht van

Goede aanbiedingen

Maarten V

Prijs
Assortiment

Andy Wilberts

Heel slechte ervaring leveren niet

G Vijgen

Snelle levering.
product voldoet absoluut aan de verwachtingen

vandaag besteld.morgen geleverd

H.L. Meijer

Makkelijk te bestellen

JH Bosman

Goede ervaringen. Snelle levering van bestelde ledlampen.

Snelle levering en goede communicatie.

GS

snelle levering