Video Reviews

Rob van Zadelhoff

Communicatie niet optimaal

Telefonisch goed bereikbaar

Anneke veerman

Bij een van de 6 lampen die ik besteld had zat eentje die defect was. Ik heb dit aangegeven. Toen kon ik een waslijst aan vragen invullen en het verzoek om meerdere foto’s te maken. Mijn antwoord... Bij een van de 6 lampen die ik besteld had zat eentje die defect was. Ik heb dit aangegeven. Toen kon ik een waslijst aan vragen invullen en het verzoek om meerdere foto’s te maken. Mijn antwoord was dat de andere 5 lampen het wel gewoon deden en het daarom niet aan de installatie zou liggen. Dat was niet voldoende en zo konden ze me niet verder helpen. Jammer, laat dan maar zitten. Een volgende keer bestel ik elders.

Goede prijs en snelle levering.

Roderick Mackenzie

Toen mijn bestelling aankwam was de lamp ernstig beschadigd en onbruikbaar. Ik stuurde foto's op naar Groenovatie en zei ook dat ik zat nu met geen verlichting in de schuur. De volgende dag stuurde... Toen mijn bestelling aankwam was de lamp ernstig beschadigd en onbruikbaar. Ik stuurde foto's op naar Groenovatie en zei ook dat ik zat nu met geen verlichting in de schuur. De volgende dag stuurde zij een nieuwe lamp. Top service van een top bedrijf.

Ruime aanbod. Goede klantenservice

Henk Junge

Besteld, geleverd binnen bellofde tijd

Doen wat ze beloven

Toet

alles op voorraad

Van de Pol

Bij GY6.35 led 12V 4W lamp van Osram is koelster nodig rondom de onderkant van de lamp, vind ik.

Deze lamp geeft voldoende licht, maar schakelt af en toe (tijdelijk) uit vanwege oververhitting.

Erwin van Leussen

Goede ervaring, ik had zelf iets verkeerds besteld, geen probleem met retour en advies welke led lamp ik moest bestellen met een linkje erbij.

Snelle levering, snelle reactie

Berends

Doet wat het belooft.

Correcte en snelle levering.

Orgelmakerij Heideveld

Ruime keuze