Video Reviews

Pappelendam

(Bewerkt)

Makkelijk te bestellen. Alles wordt op tijd geleverd. Alleen werken de led lampjes G9 1,5 watt niet optimaal. Ze ze zijn moeilijk dimbaar en ze flikkeren af en toe in een hoge stand.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en lage prijs.

R van Wijk

Een goed verlopen contact.Het geleverde voldoet aan de verwachting .Ben bezig met een volgende bestelling.

Zeer snelle levering top

Ruud

Prima snelle service en levering ondanks de feestdagen

doen wat ze beloven

Hibma

Helemaal prima

Lang gezocht voor vervangende led lamp klein formaat G9 fitting. Uiteindelijk bij Groenovatie de passende led voor armatuur kunnen vinden. Sterk punt is het zeer uitgebreide assortiment, zodat er... Lang gezocht voor vervangende led lamp klein formaat G9 fitting. Uiteindelijk bij Groenovatie de passende led voor armatuur kunnen vinden. Sterk punt is het zeer uitgebreide assortiment, zodat er altijd een oplossing is.

Theo Deekens

Zeer correct en snel

Service service service

Tom

Goed product geleverd

Gemakkelijke bestelwijze

Pros

Lamp gekocht

duidelijke beschrijving, duidelijke communicatie over levering, product zoals verwacht

Annemarie Stern

Ruime keuze. Ik was wel verrast toen ik moest afrekenen dat de prijzen die genoemd werden op de site exclusief BTW waren.

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Quality Engineering

Ik koop twee ledspots aan, RGB als test voor mogelijke extra aankopen. Bij aankomst van de spots blijkt één rij leds al niet te werken bij één van de spots. Verder zijn ze van zeer lage... Ik koop twee ledspots aan, RGB als test voor mogelijke extra aankopen. Bij aankomst van de spots blijkt één rij leds al niet te werken bij één van de spots. Verder zijn ze van zeer lage opbrengst-kwaliteit, eigenlijk niet echt bruikbaar.

?

Anette

Goed, maar het geleverde product voldoet niet aan mijn verwachtingen; ik ben via de mail aan het overleggen door welk product ik dit zou kunnen vervangen. Er gaat wel enige tijd overheen voordat ik... Goed, maar het geleverde product voldoet niet aan mijn verwachtingen; ik ben via de mail aan het overleggen door welk product ik dit zou kunnen vervangen. Er gaat wel enige tijd overheen voordat ik antwoord krijg op mijn mail. Ik zou het liefst even telefonisch willen kunnen overleggen

Het feit dat ik het product probleemloos mag retourneren.