Video Reviews

prive

Vriendelijke duidelijke uitleg over producten

kwaliteits producten scherpe prijs

Gijs van Barneveld

Ik heb heel het internet afgezocht voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en die heb ik hier bij: Groenovatie gevonden.

Mijn zoekopdracht gaf op hun site nagenoeg gelijk het product waar ik naar zocht. je hoeft hier dus geen specialist te zijn om je product te vinden.

EKw

Prima!

Snel, duidelijk en adequaat advies via de chat/ mail. Stipte levering in volledig kartonnen verpakking (geen plastic!). Prijs/ kwaliteit verhouding prima in orde.

Bleuanus

Keurig geleverd.

De volgende dag al in huis zoals afgesproken Top

J.Knoester

Snelle levering zoals toegezegd !

Goed kontakt ,m.b.t respons over het produkt.

Jan Cobelens

Prima ervaring, alle afspraken nagekomen, helpdesk goed bereikbaar met luisterend en "oplossend" oor

zeer klantgericht en afspraken allemaal uitstekend nagekomen.
Mooi assortiment met "value for money

R.R.Hartgers

Goede service Correcte afhandeling

Snel en duidelijk

Joelle Mantel

Lees goed de kleine lettertjes, ga niet uit van het advies van de medewerkers want die hebben geen idee waar ze het over hebben. Slechte klantenservice en als zakelijke klant wordt je flink in de... Lees goed de kleine lettertjes, ga niet uit van het advies van de medewerkers want die hebben geen idee waar ze het over hebben. Slechte klantenservice en als zakelijke klant wordt je flink in de steek gelaten nadat je hebt betaald waarmee je ook nog zit met een verkeerd geleverd product. Kortom waardeloos!

Op dit moment, geen één...

Anne

Half jaar op mijn bestelling moeten wachten, telkens zelf achter de levering moeten gaan wat niet prettig was. Uiteindelijk gelukkig wel alles netjes geleverd maar erg lang moeten wachten helaas.

1 malig 20% korting gekregen ivm lange wachttijd

E.