Video Reviews

Co

(Bewerkt)

slecht werkend product

Levering goed en volgens afspraak

Arno van Beek

(Bewerkt)

Tot nu toe niet best en dan vragen om mijn review aan te passen of te verwijderen in plaats van mij met mijn probleem te helpen doet het niet beter!

Kan ze tot nu toe niet vinden

Vill

Goede snelle levering

Prijs snelheid

Foeke Terpstra

Goed product

Breed assortiment

Emanuel Campman

snelle levering,er is alleen een probleem, de lampjes Osram parathom pin 30 GY6.35 2700K gaan geen 15000 uur mee maar slechts max. ik schat 100 uur ik heb de 5 lampjes nu voor de derde ! keer mogen... snelle levering,er is alleen een probleem, de lampjes Osram parathom pin 30 GY6.35 2700K gaan geen 15000 uur mee maar slechts max. ik schat 100 uur ik heb de 5 lampjes nu voor de derde ! keer mogen vervangen, daar kan groenovatie uiteraard niets aan doen, van af nu ga ik ze bewaren ik heb er al drie bewaard.

v.d. Borne

Lamp 3 maanden geleden besteld en nog steeds niet binnen.

Mooie producten voor een mooie prijs

Barbara

De lamp is precies zoals op de site. Ben er blij mee.
De lamp is precies zoals op de site. Ben er blij mee.
Enige minpunt: de levertijd zou 4-6 weken bedragen. Na 7 weken maar eens contact gezocht. Kreeg ik een mail terug dat het nog eens 2-4 weken ging duren. Ik had het netjes gevonden als Groenovatie mij dit even had laten weten. (Zonder dat ik er naar moet vragen)

Lamp is zoals omschreven. Mooi afgewerkt.

Vatan

Snel levering

Bas gortzak OHB

Goede correcte leveringen

Goede prijzen

GJM MULDER

Prima en snelle service

snel opgestuurd, dus ondanks het weekend maandag al in huis