Video Reviews

Jannus

Prima service bij Groenovatie! Er was een item stuk bij levering en een paar dagen later had ik al een nieuw exemplaar.

fijne webwinkel

patrice swinnen

Bestellingen razendsnel in huis, goeie prijs kwaliteit

Trendy, kwalitatieve webshop

Francken Jan

26 /4 besteld en op 28/4 nog niets verkregen. Zelf nog geen melding dat het pakket verstuurd is.

Momenteel kan ik hier niet op reageren maar binnen 24 uur klopt niet.

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Wij begrijpen uw reactie dan ook heel goed en vinden het jammer dat dit zo is gelopen. Echter krijgt u altijd een e-mail achteraan als wij een product niet op voorraad hebben.
Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar info@ledshop-groenovatie.com Zodat wij kunnen nakijken wat er precies aan de hand is?
LEDshop Groenovatie

Bart

Lampen werken slecht, dus ontevreden over product

Nog geen ervaring mee

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons product. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Miep Kamp

Snelle service

Duidelijke omschrijving van produkt, en ook een goede uitleg hoe het produkt aan te sluiten.

Bestelling was helaas langer onderweg als normaal.

Door Groenovatie wel op de hoogte gehouden van de vertaagde levering.

winkelman

Redelijk

aanbieding van ledlampen

weijs

prijs kwaliteit

Particulier

1 bestelling gedaan

Prima, product aanwezig en niet gevonden elders