Video Reviews

Marco van der veen

Snelle levering.

Het zijn de kleine dingen die het doen. De deksel van de emmer met verf nog even extra vast maken met tape voor transport. Dat heet nadenken over kwaliteit willen leveren. Top.

Frans

Goede service en zeer vriendelijk.

veel keuze en snelle levering

Harry

Snelle levering, goed product als beschreven

Service

Frits

Ik heb de lampjes die ok had besteld terug gestuurd omdat ze me niet voldeden. Het geld werd keurig teruggestort. Andere lampjes besteld.,die ik al eerder had ontvangen, welke ik binnen twee dagen... Ik heb de lampjes die ok had besteld terug gestuurd omdat ze me niet voldeden. Het geld werd keurig teruggestort. Andere lampjes besteld.,die ik al eerder had ontvangen, welke ik binnen twee dagen al binnen had. Geweldig service.

Snelle afhandeling

Eddy DW

Correct

Snel en juist product. Vlugge feedback

Particulier

Voor de eerste maal iets beseld

Koen

Lampen besteld. Pas na het afrekenen een bericht gekregen dat de lampen niet voorradig waren en de levertijd 3 tot 5 weken zou zijn.

Geen.

JR

(Bewerkt)

We hebben erg lang gewacht op onze bestelling. Zelf contact moeten zoeken waar het bleef

Weet ik niet

Eemp

(Bewerkt)

Lampen besteld met 4 weken levertijd maar dit werden en ongeveer 12.
Groenovatie vindt dat heel gewoon want we hebben immers te maken met Corona toch?
Dat alsof zij daar enorm mee verrast...
Lampen besteld met 4 weken levertijd maar dit werden en ongeveer 12.
Dat alsof zij daar enorm mee verrast zijn en alsof het niet zo is dat we al ruim een jaar met Corona te kampen hebben.
De lampen die ik besteld heb staan nog steeds met 4 weken levertijd op de site terwijl ze nu toch zouden moeten weten dat die "door Corona?" helemaal niet klopt.
Als je niet verrast wilt worden met enorme levertijden nadat je al betaald hebt zou ik even verder kijken.

Geen idee