Video Reviews

A

Heel snel en goede service

Top led voor een scherpe prijs

Ik gebruik TL-buizen voor mijn aquarium.

Ik gebruik TL-buizen voor mijn aquarium.

Een paar jaar geleden kocht ik een niet speciaal voor het aquarium ontwikkelde "warm white" buis, en vond dat mooier dan de speciale aquariumlampen.
Maar ik koos nog niet voor een LED-buis, omdat ik die te duur vond en er nog niet op vertrouwde dat die dezelfde lichtkleur zou geven.

Onlangs gaf die TL-buis de geest en ging ik op zoek naar een nieuwe (traditionele) TL-buis.
Ik zag toen dat Groenovatie LED-buizen aanbood voor een prijs die nauwelijks boven die van een traditionele TL-buis lag.
Ik besloot het erop te wagen.

En daar ben ik nu erg blij om!
Ik zie precies het licht dat ik gewend was, maar verbruik daarvoor veel minder stroom. En omdat het prijsverschil in aanschaf zo klein was heb ik de aanschafkosten er binnen de kortste keren uit!

Ik ben om!

Gunstige aanschafprijs, laag verbruik en goed licht!
Ook snel en degelijk verpakt geleverd.

Michael

Prima en zelfs de levering was ongezien. Betseld op zondagnamiddag en 's anderendaags geleverd

Fijne webshop.
snelheid pakketdiensten

Cisca de Leeuw

Heel duidelijk en ‘n snelle levering.

Goede omschrijven en ‘n hele snelle levering. Op zondagavond besteld en maandag al in huis.

Jb

Snel

Niels Soepnel

Zeer positief: bestelling van 6 stuks GU5.3/MR16 dimbare LED spots warm wit (RESP703D41) is erg goed bevallen

Snelle respons, zeer goede prijs, lampjes zijn erg mooi/goede kwaliteit en geven een sterke, prachtig warm-witte lichtbundel - een aanrader!

Brand-Metselaar

De lamp die ik besteld heb is prachtig! Zorgvuldig ingepakt en snel verzonden

Snelle bezorging!

Johan Jansen

Prima bedrijf

snelle levering en goede kwaliteit

emio

Vlot besteld, snel geleverd