Video Reviews

vitasana wellness

Perfecte service.

snelle levering.

NVT.

Over de levering niks dan goeds. Het probleem alleen is dat de geleverde led lampjes niet werken met de led dimmer die ik heb gekocht. Maar omdat de lampjes melkwit zijn kan ik niet zie of ze van... Over de levering niks dan goeds. Het probleem alleen is dat de geleverde led lampjes niet werken met de led dimmer die ik heb gekocht. Maar omdat de lampjes melkwit zijn kan ik niet zie of ze van het type filament zijn of niet want in dat geval werkt de dimmer niet naar behoren.

De snelle en correcte levering.

N.v.t

Slechte ervaring

Beter cominuceren

particulier

Komt de afspraken niet na wordt niet op de hoogte gehouden.
ander bedrijf die je te woord staat dit brengt verwarring

uiteindelijk na weken geleverd

marijke

snel, niet duur

Charles De Neef

Goed contact

helaas iets fout gegaan bij de aflevering, kan gebeuren

Jan Van linden

Snelle service, mooie producten, duidelijk omschreven

Snelheid van levering en mooie producten voor goede prijs. Handige website

Annet van den Broek

(Bewerkt)

Na bestelling begin dec melding dat levering 3 weken zou duren. Na 4 weken gebeld en simpele mededeling dat levering niet te voorspellen viel. Geen aanbod, echter, om geld terug te storten en/of... Na bestelling begin dec melding dat levering 3 weken zou duren. Na 4 weken gebeld en simpele mededeling dat levering niet te voorspellen viel. Geen aanbod, echter, om geld terug te storten en/of bericht te ontvangen zodra lampen weer leverbaar waren. Geen excuses, niks. Gortdroog te woord gestaan. Lampen uiteindelijk eind februari geleverd.

Enige leverancier buitenlamp met ingebouwde bewegingssensor led.
Enige leverancier buitenlamp met ingebouwde bewegingssensor led.
Minpunt is dat vorige ledlamp - eveneens van Groenovatie - slechts een krap jaar is meegegaan, terwijl hij slechts in totaal enkele minuten per dag heeft gebrand. Vreemd.

Eric R.

Klantvriendelijk

communicatie

Sandra

Alles is verlopen zoals men wenst

Goede kwaliteit/prijs verhouding, mooie spots en goed verpakt