Video Reviews

Arne

Snelle levering en goede prijs

Prijs en kwaliteit

André Muller

Prima product (in dit geval kerst kampjes) tegen een schappelijke prijs en netjes en keurig op tijd geleverd.

Klantvriendelijke site

Ronny

Goede prijs voor aangekochte lampen. Afwachten of ze lang meegaan

Adco den Ouden

Snelle leveringen

Klanterservice

S van Ingen

Gezocht via internet, kon gewenste zaken snel bestellen

duidelijke website, snelle levering

Marc De Soete

Beste als ik 2 stuks bestel dan heb ik nergens 2M geschreven en dan ontstaat verwarring + eigenlijk niet conform bestelling, wegens hoogdringendheid heb ik deze aanvaard, maar voel mij ietwat bedrogen

snel en correct bij levering, zoals beloofd binnen de 24u

Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Wij begrijpen uw reactie dan ook heel goed en vinden het jammer dat dit zo is gelopen. Zou u in een e-mail naar info@ledshop-groenovatie.com kunnen aangeven wat uw klacht precies is? Mocht uw klacht nog niet zijn opgelost, laat ook dit dan gerust weten. Wij kijken dan graag met u mee naar een oplossing.
Onze excuses voor het ongemak en wij wensen u nog een prettige dag.

W.H. Könemann

Vlotte levering, maar niet bereikbaar pet chat of email, ondanks telefonische toezegging van reactie.

Levert kleine GY6.35 ledlampjes ter vervanging van zelfde maat halogeen.

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat jammer om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Zou u in een e-mail naar info@ledshop-groenovatie.com kunnen aangeven wat uw klacht precies is? Mocht uw klacht nog niet zijn opgelost, laat ook dit dan gerust weten. Wij kijken dan graag met u mee naar een oplossing.

Tsh

Ik zou graag reageren. Maar tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen.

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.

A de Jong

(Bewerkt)

Slecht

Geen idee

W.D.v.d.Vlugt Willem Landrehof 10 2132kw Hoofddorp tel, 0650806580

Lamp gekocht DO002601562-1 order: 267009
werkt niet naar tevredenheid Advies gevraagd via email 28-01-2021 wordt niet op gereageerd slechte service dus