Video Reviews

R. Wesel

Mijn ervaring is uitstekend. Vooraf is gegeven dat er voor enkele lampen een levertijd van 14 dagen was en de zending is binnen de gestelde tijd geleverd. Alles netjes verpakt.

Nette en duidelijke website en bestelmogelijkheden.

C.W.R. Reynaert

Prima ervaring mee. Bestelling geplaatst en direct de dag erna op de aangegeven tijd thuis afgeleverd. Lichtend voorbeeld voor anderen.

Goede uitleg op de site en geen bijkomende kosten. Uitstekende communicatie m.b.t. de aflevering van de verlichting.

Tessa

Ik heb de gekochte lampen nog niet gebruikt. Maar de manier waarop ik ze (online) in huis heb gekregen ging bijzonder snel

Snelle en doelgericht klantenservice. Goede product-beschrijvingen.

E Agter

De bestelling ging niet helemaal goed omdat ik niet opgelet had en een verkeerd product besteld had waar ik helemaal niets aan had.
Contact over retournering ging erg makkelijk via de telefoon...
Contact over retournering ging erg makkelijk via de telefoon en mijn geld had ik binnen een week weer terug.
Meteen had ik de juiste lampjes besteld en nog wat andere lampjes en omdat een deel niet op voorraad was werd op mij de aflevering in 2 zendingen verdeeld.

Gewoon klantvriendelijke mensen die je helpen en geen robots.

J.S.

Snelle en accurate levering, lampjes werken perfect

Leverancier van extra kleine 4g dimbare lampjes wordt nauwelijks geleverd.

Logit bv

Makkelijke bestelling en vlotte levering.

Correcte afhandeling

Dijkman

Prima producten snel geleverc

Snelle correcte levering

Camping Wijnjeterp

Prima service

Goede informatie en snelle levering

Willem

Heldere website, snel geleverd

Grote keuze aan led-peertjes voor een scherpe prijs

Carel Staas

Bestelling prima uitgevoerd