Video Reviews

Joost de Ruijter

Goede communicatie, snelle levering ondanks drukke periode en producten volgens beschreven

Prijzen erg vriendelijk!

JP. Roerdink

Kwaliteit led verlichting. Complimenten voor de snelle levering

levering, overzichtelijke website.

Wederom een geweldige service

Een goede site met de juiste informatie

Gerda

Prima service, snel geleverd en goed verpakt!

mooie website

Harold Bakker

Producten goed verpakt. Netjes afgeleverd door PostNL. Dik tevreden! Nogmaals Bedankt

Producten met kwaliteit, Snelle levering

Jan Rietman

(Bewerkt)

Na wat strubbelingen via telefoon, mail en chat heb ik een goed antwoord gekregen op een vraag over een bestelling.

?

Adema

We waren eerst blij voor de vlotte zending maar bij het op hangen blijkt de lamp niet recht te hangen. We hebben van alles geprobeert maar hij blijft scheef hangen. Dit vinden we heel akelig en niet... We waren eerst blij voor de vlotte zending maar bij het op hangen blijkt de lamp niet recht te hangen. We hebben van alles geprobeert maar hij blijft scheef hangen. Dit vinden we heel akelig en niet mooi.

Vlotte verwerking

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste Jan,
Beste Jan,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

zegers

Het contact verliep goed , maar dieper er op in gaan was moeilijk.

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Beste klant,
LEDshop Groenovatie

Davelaar

Online besteld. Dus geen contact geweest

Nvt

Kortendijk

Prima bedrijf prefecte levering.

Een dag later in bezit netjes.