Video Reviews

John vd Molen

Keep up the good work.

Heldere webshop,goed aanbod redelijke prijzen.

Bms

Duidelijke website met scherpe prijzen

Snelle en correcte levering

van der beek

Veel aanbod en gezonder

dag later geleverd

charise

Snel geleverd, alleen 1 kapot artikel

Snel geleverd

K van Dorth

Voor de eerste keer iets besteld, goede ervaring!

Goede communicatie, snelle levering. Goed product.

Termaat

Veel keus in led lampen. diverse lichtsterktes

snelle levering.duidelijke site. goedverpakte bestelling

ddddd

Vlotte afwerking.

Snel eb vlot.

PC Kruidenier

(Bewerkt)

De bestelde set van 6 led inbouwspotjes waren snel geleverd. Ze zien er prima uit. Helaas maakte ik een fout bij het aansluiten waardoor 3 drivers defect raakten.
Ik heb direct via het...
Ik heb direct via het contactformulier gevraagd of de drivers ook los verkrijgbaar zijn. Er kwam geen antwoord. Toen heb ik een mail gestuurd en verwees naar mijn gestelde vraag. Ik moest nogmaals uitleggen wat mijn vraag was. Omdat er geen mail kwam heb ik naar de klantenservice gebeld.
De dame die mij te woord stond kon er niets over zeggen en beloofde dat ik per mail antwoord zou krijgen. Dat kreeg ik inderdaad een dag later, maar helaas was het geen antwoord op mijn vraag.
Nu weet ik een week later nog steeds niet of ik 3 losse drivers kan kopen en zijn de spotjes nog niet te gebruiken.
Mijn geduld wordt nog wat langer beproefd....

Conclusie: prima producten, snelle levering, uiterst gebrekkige communicatie. Misschien een stagiaire communicatie aanstellen?
Vooralsnog dus nog geen positieve beoordeling.

Vervolg.
Er kwam de volgende dag antwoord. Losse drivers zijn niet leverbaar. Direct 3 nieuwe spotjes besteld die ondanks de kerstdrukte de volgende ochtend al bezorgd werden. Chapeau!

Snelle levering, goede producten.

Joep

Prima service. Kundig en snel

kundig en snel

J.A. Bos

Ondanks dat mijn aankopen niet van grote aard waren kan ik niet anders zeggen dat men ruim de tijd nam om mij juist te informeren.

Zelfs bij vragen om een bepaald artikel retour te sturen keurig netjes geïnformeerd hoe te handelen.