Video Reviews

F. Schipper

(Bewerkt)

Ze leverde de lamp af die ik had besteld. Dat is normaal voor een bedrijf en niet bij voorbaat een sterk punt. Wat ik mis is de duurzame, recyclebare verpakking. Voor een bedrijf dat met haar naam... Ze leverde de lamp af die ik had besteld. Dat is normaal voor een bedrijf en niet bij voorbaat een sterk punt. Wat ik mis is de duurzame, recyclebare verpakking. Voor een bedrijf dat met haar naam milieuvriendelijkheid suggereert, vind ik dat een minpunt. Het zou mooi zijn als Groenovatie laat zien dat zij niet aan greenwashing doet, maar in al haar onderdelen duurzaam is.

De feedback Company vraagt wel om sterke punten, maar niet om zwakke punten. Dat is weer een zwak punt in de feedback cyclus. Dat noemen ze 'sturen' in plaats van een onbevangen oordeel vragend.... De feedback Company vraagt wel om sterke punten, maar niet om zwakke punten. Dat is weer een zwak punt in de feedback cyclus. Dat noemen ze 'sturen' in plaats van een onbevangen oordeel vragend. Groenovatie kan eventueel uitkijken naar een betere onafhankelijke kwaliteitsadviseur

Wout

Uitstekende ervaring met Groenovatie

goed telefonisch te bereiken, vriendelijk en goed geholpen, en komen afspraken na.

De Witte

Prima service

Mennotee

Snelle levering. Overzichtelijke website. Originele naam.

Heldere communicatie. Vlotte afhandeling.

Ellen

Heel goed!

Snel en duidelijk contact

Azad Abdullah

Prettig

Overzichtelijk en op tijd geleverd

Brugman - Verwayen

Correct behandeld niets op aan te merken

tijds aanduiding over bezorg tijd, top

Karel

Uitstekend

Heeft het product dat ik zocht, compact en voor een keuroge prijs

Edward

Snelle en correcte levering van led-producten van behoorlijke kwaliteit.

Mogelijkheid tot chatten met de klantendienst

G. van Vliet

Zeer snelle levering en correcte levering.

Grote keuze van producten