Video Reviews

Roel

Prima. Snelle levering.
Prima. Snelle levering.
Minpunt: op site bol.com staan lampen met verkeerde classificatie. Dat mag/kan je nergens melden. Vrouw aan telefoon: stuurt u aub een mail. Duh, ik heb je aan de telefoon....(nog niet aangepast overigens).

Levering

Lanting

Super snel

Louise

(Bewerkt)

Slecht. 5 lampen besteld van 220 lumen. Ik ontving lampen van 140 lumen. Ik mag ze retour sturen mar de retourkosten zijn voor mij. Echt belachelijk!

Snel

Theo Vriesema

(Bewerkt)

Ik heb een g4 fitting besteld. Deze was gelijk al stuk toen een draad los liet.
Ik heb een g4 fitting besteld. Deze was gelijk al stuk toen een draad los liet.
Schandalig dat je voor een bievenbuspakje5,95 verzendkosten moet betalen. Ik heb bij Wattnou.nl een nieuwe besteld daar hoe ik maar 2,50 euro verzendkosten betalen

Leo de Jong

Het was voor ons de 1e keer en het is ons prima bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Winter

Fijne organisatie met uitstekende customer service

Komen afspraken 100% na

Lucien

Moeilijk aan te geven, ik heb eenmalig iets besteld en dat ging goed.

levertijd, deze was mijns inziens goed

Henk Fortuijn

Slechte service

Lampjes werden wel op tijd geleverd maar een kapot geleverd lampje willen ze niet vervangen

Philip van Eekeren

Dit is een topbedrijf levering is optimaal goed zal dit bedrijf bij meerdere vrienden en kennissen aanbevelen TOP.

Komt leveringen na, en in een zo kort mogelijke tijd

Desiree

Tweede keer dat we hier led verlichting hebben gekocht, over de eerste aankoop al erg tevreden, nu weer snelle levering en mooie producten