Video Reviews

Levering was 6 weken langer dan aangegeven op de website. Daar slecht over geïnformeerd. Verder prima producten.

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Stefan De Bruyn

Corecte leveringr

Prijs/kwaliteit is top

Henk

Ik ben voor de tweede keer klant

Goede prijs, snelle levering

Tom Janssen

Snelle levering en groot assortiment aan ledlampen.

Een van de weinige plekken waar ik echt sterke ledlampen in verschillende kleurtemperaturen kon vinden. Een iets grotere voorraad zou nog wel een pluspunt zijn, ik moest nu uitwijken naar een ander... Een van de weinige plekken waar ik echt sterke ledlampen in verschillende kleurtemperaturen kon vinden. Een iets grotere voorraad zou nog wel een pluspunt zijn, ik moest nu uitwijken naar een ander wattage dan ik eigenlijk had willen kopen.

Louis Blom

We hebben 26 inbouw-Led-spots besteld bij groenovatie.
We zijn erg tevreden met eindresultaat. Mooi fijn ontworpen zwarte spots.

Snelle en uitstekende feedback bij technische vragen

Dennis Elslander

Heel goed. Onze aankoop werkt wel niet zoals gehoopt maar we zijn toch goed geholpen. Nu hopen dat de controle van het product een positief resultaat heeft

Goede klanten service. Goede hulp via e-mail :-)

Prima levering

product en snelle levering

Home

Alles fijn verlopen.

Snelle service en goede artikelen

luyckx

Heel goed