Video Reviews

p v mourick

komt afspraak na

Walter

Afmetingen product kwamen niet overeen met beschrijving. Marge voor installatie was toch nog voldoende.

snelle levering, prijs

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wij ontvangen graag uw...
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Sanne

Mooi compacte lampjes.
Maar helaas communiceren ze niet met onze Dimmer ( die geschikt zou moeten zijn voor fase aansnijding)en moeten we opzoek naar andere.
Zou handig zijn als in de...
Mooi compacte lampjes.
Zou handig zijn als in de beschrijving stond vermeld met welke merk dimmers ze wel functioneren.
Maar welke leverancier doet er helaas geheimzinnig over en zo voor de klant onnodig steeds weer nieuwe moet kopen om te kijken als die wel samen gaan.
Dus is dit duurzaam? Helaas niet

Mooi warm wit zoals beschreven word

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
LEDshop Groenovatie

Jeffrey

Mooie lage prijzen voor goed verlichting!
Top website!

Snel besteld en afgerekend.

Diana

Zeer groot assortiment aan ledlampen en scherpe prijzen. Duidelijke vermelding van de specificaties

Goed geholpen

Klant de man

Duidelijke informatie en als een van de weinigen leveranciers met IP68 waterdicht. En bovenal een nette prijs

duidelijke webshop, aanrader

kevin vermeulen

Telefonisch contact gehad over led profielen 3 meter. Deze zijn speciaal extra besteld i.v.m. grotere afname.

Snelle en vlotte afhandeling! :)

Funda Mercimek

Goede website en als je vraag hebt helpen ze u goed verder.

goed en snelle service zoals verwacht.

Sander Sonneveld

Goede lampjes. Duidelijke beschrijving voor het aan sluiten. Nu de tweede bestelling gedaan om de set uit te breiden.

goede spullen

Spijkerman

Duidelijke website, makkelijk te bestellen

Super vlot