Video Reviews

Myriam Broeders

Zeer behulpzaam bij de chat. Prijs/kwaliteit, top ! Snelle levering.. super tevreden dus :)

Goedkoop en milieubewust.

Henny

Snelle levering en goede prijzen.

Joke

Snel, netjes

ruim assortiment

Mike Goudeseune

(Bewerkt)

Ik kocht online een lamp. op de website stond 8 beschikbaar. WZou de dag erna geleverd worden. Ik ontving niets. Enkel een mail dat van zodra de lamp binnen was, ze gestuurd wordt via post NL. 2... Ik kocht online een lamp. op de website stond 8 beschikbaar. WZou de dag erna geleverd worden. Ik ontving niets. Enkel een mail dat van zodra de lamp binnen was, ze gestuurd wordt via post NL. 2 dagen later niets van mail. Ik contacteer de chat. Krijg ik daar te horen dat er een probleem is tussen de stock en het online programma. En ik 2 maand moet wachten. Een persoon op de chat stelt voor om te annuleren maar dat wil ik niet vermits ik de lamp echt wel wil. Er wordt niet eens een compensatie voorgesteld. Zo doe je geen zaken met mensen. Eerste en laatste aankoop voor mij!

wouter

Die weten hoe het moet zijn!!

snelle levering, keurig verpakt.

Sjaak

Te vrede

goed

Gert Swinnen

(Bewerkt)

Slecht - ik heb mijn bestelling via de chat laten annuleren en ze is toch opgestuurd.

aanbod

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Rob

Ging lekker!

Snel geleverd.

Ilse

Zeer goed

Mooi product en snelle levering

Hijmersma

Correct en snel