Video Reviews

j. meinders

Na bestelling direct bevestiging van aankoop en verzendklaar maken. Vrijdag’s besteld en ‘s maandags in huis.

vlotte afhandeling

Dries

Overzichtelijke website, ruime keuze, redelijke prijzen, snelle levering: prima!

op tijd leveren!!!

martin knol

Perfect, zoals beloofd, zending op tijd en goed afgeleverd.

perfect

van den Ouden

Prima zaak ,niks mis mee.
goed kwaliteit led lampen , snelle levering.

netjes ingepakt

Klant Leo

Een prima en professionele service met een prima kwaliteit prijs verhouding.

Snelle en correcte levering

SABINE V.D.

De artikelen die ik in het weekend had besteld kreeg ik maandag alweer binnen. Helemaal Top hoor!

Zeer vlug

patty

Heel snel geleverd. stevig verpakt

prima service

Jan Smeulers

Levering zou binnen 1 dag plaatsvinden maar heeft 8 weken geduurd.

weet niet

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Beste klant,
Wat een vervelende situatie.
Wij begrijpen uw reactie dan ook heel goed en vinden het jammer dat dit zo is gelopen. Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar info@ledshop-groenovatie.com Zodat wij kunnen nakijken wat er precies aan de hand is?
LEDshop Groenovatie

P.

Meer dan twee maanden levertijd. 1 van de lampjes vond ik nergens anders maar durf ze niet te bestellen omdat het zo lang duurt voor geleverd wordt.

Prima mailcontact

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Frans van Alebeek

Door een slordigheid mijnerzijds kreeg ik een verkeerd product. Na bellen kon ik toch retourneren en kreeg ik mijn geld terug

Communicatie