Video Reviews

Dennis M.

4 weken moeten wachten op mijn bestelde lampjes. Gekocht in de uitverkoop, verwachtte dan ook dat ze op voorraad waren. Helaas de volgende dag een mail, verwachte levertijd 2 á 3 weken. Na 3 weken... 4 weken moeten wachten op mijn bestelde lampjes. Gekocht in de uitverkoop, verwachtte dan ook dat ze op voorraad waren. Helaas de volgende dag een mail, verwachte levertijd 2 á 3 weken. Na 3 weken contact opgenomen, nog 1 week geduld en toen kwamen ze ook inderdaad.

goede prijs

Frans

Slecht

C.W. den Engelsman

Via Bol.com bewegingssensor besteld. Volgende dag ontvangen en geïnstalleerd. Werkt uitstekend. Ben zeer tevreden.

Pakket wordt goed gevolgd. Precies op tijd in huis. Bravo!

JV

Matig

Goede online beschrijving

Zoons Johan

Super snel verzonden naar België
En goed ingepakt prefect

Zeer snelle levering

Piet Van Droogenbroeck

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling!

Goede service naar de klant.

Steven Bervoets

Excellente service & super snelle levering

Super snelle en vlekkeloze levering

Jan Willem Verheule

Prima kwaliteit en supersnel geleverd

Een model ledlamp besteld die ik elders niet heb kunnen vinden. Buislamp met e14 fitting. Warme kleur licht , precies zoals op de site is beloofd.

Robbert

(Bewerkt)

Spotjes besteld kwamen pas na 4 weken binnen. Moest er achter aan mailen waar mijn bestelling bleef . Product wel gekregen. Product was niet heel duur maar als je zou zeggen dat het van alie express... Spotjes besteld kwamen pas na 4 weken binnen. Moest er achter aan mailen waar mijn bestelling bleef . Product wel gekregen. Product was niet heel duur maar als je zou zeggen dat het van alie express zou komen zou ik het ook geloven . Niet voor herhaling vatbaar

Hans Boensma

Bestelling werd snel afgeleverd. Een defect product werd zonder problemen meteen vervangen.

Goede website. Goede en deskundige chat-functie. Snelle levering en uitstekende service bij vragen, defecte onderdelen!